Sirokai Diána megmutatta a valóság és a photoshop közti különbséget: fotó

Forrás: Instagram/ Sirokai Diána -
Photoshop valóság Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan plakáton, magazinban vagy a közösségi médiában megjelent fotó, amit ne manipulálnának kicsit, vagy nagyon. Sirokai Diána erre akarta felhívni mindenki figyelmét képével, melyet profi fotós segíségével szerkesztett olyanná, amilyet az emberek a plakátokon szoktak látni. 

Napjainkban nagyon nehéz megmondani, hogy mi valódi és mi nem. A közösségi médiában vagy magazinokban látott képek többsége többé-kevésbé manipuláltak, mindenképpen eltorzítják a valóságot. Vannak azonban, akik nem hajlandóak ezt elviselni, és megpróbálják felnyitni az emberek szemét.

Ez a manipulált fotó Forrás: Instagram/ Sirokai Diána

Ezt tette a magyar plus size modell, Sirokai Diána egy kolléganőjével, Callie Thorpe-pal közösen. Lefotóztatták magukat, majd megkérték a profi fotóst, hogy mutassa meg, a média hogyan torzítja el a valóságot. A különbség megdöbbentő.

Ez pedig az eredeti kép. Hatalmas a különbség Forrás: Instagram/Sirokai Diána

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.