Csősz Bogi bevallotta, van amikor nem hord bugyit!

Fotó: Mudra László - Origo -
bugyi Csősz Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi nem egy szégyenlős természet, hajlandó pikáns titkokat is elárulni magáról, például azt, hogy van-e rajta fehérnemű vagy nincs!

Csősz Bogi Hajdú Péter vendége volt az Esti Frizbiben, ahol nemcsak beszélt: török táncos ruhában is megmutatta idomait! A csillogó és csilingelő öltözetben nagyon szeretnek mozogni a török lányok, sokszor esküvőkön is magukra kapják. Hajdú Péter pedig az alkalmon kapott, és egyből megkérdezte Bogit, hogy bugyit visel-e a ruha alatt.

Csősz Boglárka olykor nem visel bugyit Fotó: Mudra László - Origo

„Most van rajtam" – felelte nevetve a luxusfeleség, de azt is hozzátette, gyakran előfordul, hogy nem vesz fel... „Vannak olyan estek valóban, ahol mondjuk vörös szőnyeges esemény van, és nem fér el a bugyi, és úgy veszem fel a ruhám, hogy nincs rajtam, van ilyen" – mondta Bogi.

Csősz Bogi elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével: videó

A Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című műsorában betekintést nyerhetünk Bogi jelenlegi életébe, de arról eddig keveset tudhattunk, hogyan is kezdődött Bogi és milliárdos férjének története. A színésznő most a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt el újabb titkokat kapcsolatukról: elárulta, hogyan vette őt le a lábáról férje annak idején. Nézd meg, mit mondott Bogi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.