Caya Hefner túl szexinek bizonyult Hugh özvegye szerint: fotók!

Hugh Hefner Caya Hefner féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caya Hefner most elárulta, miért is nem tehette ő be a lápát a Playboy-villába. 

Azt gondolnánk, hogy a Playboy-villában minden szép nőnek helye volt, és Hefner szívesen látta mindegyikőjüket az egyáltalán nem szerénynek mondható hajlékában. Ám mint kiderült, a nemrég elhunyt üzletember özvegye, Crystal, nagyon sokakat nem látott ott szívesen.

Shooting with @gregwoodson and the bear #bts

Caya Hefner (@cayahefner) által megosztott bejegyzés,

Több lányt is kitiltott a hatalmas birtokról, Hugh pedig nem szabott ennek határt, bárkit kitilthatott, aki nem volt számára szimpatikus. Ez történt Caya Hefnerrel is, aki Hugh öccsének a felesége volt, míg a férfi meg nem halt, 2016-ban.

When your top is too small ‍♀️ #struggleisreal #selfie #traveler #love #indonesiangirl #cayahefner

Caya Hefner (@cayahefner) által megosztott bejegyzés,

A fiatal nő elárulta, hogy Crystal önbizalma nem volt 100%-os, ezért volt féltékeny minden csinos nőre, és azt is tőle tudjuk, hogy nem ő volt az egyetlen, aki erősen szúrta a feleség szemét.

A 31 éves indonéz nő egyébként ingatlanokkal és modellkedéssel foglalkozik, és láthatóan nagyon jól éldegél a Playboy-villa nélkül is - írta meg a DailyStar.

Vajna Timi párducjelmezben villantott dekoltázst: videóhttp://www.life.hu/trend/20171031-vajna-timi-parducjelmezben-villantott-dekoltazst.htmlVajna Timi nagyon belejött a beöltözésbe: Jessica Rabbit után ezúttal párducként vonaglik legújabb videójában. TrendOrigoCaitlin, a világ legszexibb személyi edzője: fotók! http://www.life.hu/trend/20171031-catlin-egy-dobbenetesen-szexi-szemelyi-edzo.htmlA képeit nézegetve reflexszerűen elindul a nyálcsorgatás, és megkezdődik a sárga irigység is. TrendOrigoKulcsár Edina a szépsége kapcsán indított szavazást http://www.life.hu/trend/20171031-a-szepsege-kapcsan-inditott-szavazast-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina úgy döntött, kikérdezi a rajongói véleményét. Vajon hogyan szebb a szexi modell: sminkkel vagy anélkül? TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoEmily Ratajkowski melleit csak egy háló takarta: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171031-emily-ratajkowski-melleit-csak-egy-halo-takart.htmlEmily Ratajkowsi halloweeni öltözéke nem túl kreatív, de annál dögösebb. A melleire helyezte a hangsúlyt, csak egy hálóval fedte el kebleit. Trend--Merész, tűzpiros miniben állt a kamerák elé Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171031-meresz-tuzpiros-miniben-allt-a-kamerak-ele-liptai-claudia-a-sztarban-sztarban.htmlAlaposan megosztotta a Sztárban sztár nézőit Liptai Claudia merész, tűzpiros ruhácskája, Voltak, akik szerint szupercsinosan állt rajta a szett, mások úgy vélik, nem illik sem a korához, sem az alakjához. TrendOrigoKim Kardashian túl sokat mutatott a melleiből: videó! http://www.life.hu/trend/20171030-kipakolta-a-mellbimboit-kim-kardashian.htmlÍme a tökéletes példa arra, hogy a jóból is megárt a sok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.