Így néznek ki smink nélkül a szépségkirálynők: fotók!

Özer Nóra szépségkirálynő Kiss Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Szépe szépségverseny győztesei számára fontos a smink, de nem a legfontosabb. Mindketten szeretik magukat szépíteni, de egyáltalán nem ritka, hogy bármiféle arcfesték nélkül mennek az utcára.

Özer Nóra, a tavaly életre hívott Nemzet Szépe első szépségkirálynője sokszor szokta kisminkelni magát, de ha csak a közértbe megy, akkor nem foglalkozik vele. A nyáron ügyvédként doktorált szépség elmondása szerint nagyon hamar elkészül a sminkkel, és nem is használ sokféle kozmetikumot.

Özer Nóra mindig igyekszik minőségi termékeket használni Forrás: Red Lemon Media

„Csak jó minőségű alapozót teszek fel, hogy ne tegyen kárt a bőrömben. Emellé jön egy kis bronzosító, kihúzom a szemem és megigazítom a szemöldökömet, aztán indulok is az utamra" – mesélt sminkelési szokásairól Özer Nóra. Hozzátette, sokan mondják neki, hogy szebb smink nélkül, emiatt nem is szokta túlzásba vinni a használatát.

Nóra szerint karakteres arca van, ezért intenzív sminkre nincs is szüksége Forrás: Red Lemon Media

Karakteres az arcom, számomra egy alap smink is bőven elég. Nem is szeretem erősebben kifesteni magam, mert öregít. Ráadásul így hagyom is lélegezni a bőrömet" – fogalmazott.

Kis Gabriella, az idei Nemzet Szépe királynője szintén sűrűn jár sminkben, de inkább az egészségesebb, átlagos sminket kedveli:

Kis Gabriella nem sok időt tölt szépítkezéssel Forrás: Red Lemon Media

„Ki tudok menni az utcára anélkül, hogy ki lennék festve, de szeretem, ha van egy olyan megjelenésem, amitől felfigyelnek rám" – magyarázta az ápolónőként dolgozó szépség.

Megjegyezte, reggelenként ő mindössze két-három percet tölt a fürdőszobában a szépítkezéssel. Csak szempillaspirált és korrektort használ, valamint megigazítja a szemöldökét. Mint mondta, szeret sminkes videókat nézegetni az interneten, de nem azért, hogy húsz kiló sminket magára pakoljon.

Gabriella kétségtelenül nagyon szép smink nélkül is Forrás: Red Lemon Media

„Próbálok tanulni a rövid oktatófilmekből, hogy ne kövessek el komolyabb hibákat. Figyelek rá, hogy a smink természetes legyen és ne essek túlzásokba. Szerencsére meg is szoktak dicsérni a sminkhasználatom miatt, de persze mindig van hová fejlődni" – mesélte Kis Gabriella.

Kulcsár Edina a szépsége kapcsán indított szavazást

Edina nemrég egy szavazást indított, melynek témája: hogyan szebb a szexi modell, sminkkel vagy anélkül? A rajongói kommentben válaszolgatnak, és többnyire bájos, kedves, bóknak hangzó hozzászólásokat írnak a szépség osztott fotója alá. De volt olyan is, aki megpróbálta lerántani a leplet a sztárról...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.