Ilyen valójában egy női test szülés után: fotó

Forrás: NORTHFOTO/Eva Moss / Barcroft Media/Eva Moss / Barcroft Images -
szülés után test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés utáni test nem tökéletes: ezt mutatja meg Whitney Dwyer, akinek elege lett már abból, hogy az anyák folyton szégyenkeznek a testük miatt.

Renegeteg szülés utáni fotót láthatunk sztároktól, ami nagyon frusztráló lehet a kismamáknak. A hírességek ugyanis kis túlzással már másnap tökéletesen néznek ki, míg a civil emberek küzdenek az elemekkel, és távol állnak attól, hogy hibátlanok legyen, egyébként nemcsak szülés után, hanem úgy általában. Ebből lett elege Whitney Dwyernek is, aki úgy érezte, itt az ideje a valóság megmutatásának.

Whitney Dwyer (a legmagasabb) és a többi anya Forrás: NORTHFOTO/Eva Moss / Barcroft Media/Eva Moss / Barcroft Images

Szülés után ő is sokáig érezte rosszul magát a bőrében, a hasa nem akart visszahúzódni, sokan azt hitték, még mindig terhes. Ahelyett azonban, hogy szégyenkezett volna, elhatározta, megmutatja az igazságot mindenkinek. Első nagy lépése az volt, hogy fel mert venni egy bikinit szülés után, és amikor rájött, hogy senkit nem érdekel a kinyúlt bőre elhatározta, hogy létrehoz egy weboldalt. Ezen sok fotó látható valódi nőkről a szülés után, ami hatalmas erőt adhat az anyáknak!

Felszabadultan pózolnak a nem tökéletes tesű anyák Forrás: NORTHFOTO// Barcroft Media// Barcroft Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.