Radics Gigi kihívó öltözékeit rossz szemmel nézik a szülőfalujában

szexi ruha Radics Gigi szülőfalu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi szereti megmutatni, hogy az elmúlt években nővé érett: kihivó ruháit azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Szerinte azonban 2017-ben ez ma már nem nagy dolog. 

Szigorú szemek figyelik Radics Gigit, szülőfajuában ugyanis nem olyan természetes a kihívó öltözet, mint a fővárosban. Az énekesnő viszont szereti kihangsúlyozni nőies vonásait,és jól is érzi magát azokban a ruhadarabokban, amelyek kicsit többet mutatnak.

Radics Gigi egy ilyen szerelésben nem mehetne Endrefalvára Forrás: Instagram/Radics Gigi

remélem, megengedi nekem itthon is a közönség, hogy néha fölvegyek egy-két olyan cuccot, ami kicsit szexibb.

Borsnak

Őszi és téli kabátok 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171031-oszi-teli-kabatok-10-ezer-forint-alatt.htmlEgy kis keresgélés után egészen meleg, bélelt télikabátokat is találhatsz 10 ezer forint alatt, bár kétségtelen, hogy ebben az árkategóriában sokkal több a vékonyabb, rövidebb fazon. Mutatjuk is a lehetőségeket! TrendOrigoGemma Collins, műsorvezető átlátszó fürdőruhában napozott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171101-gemma-collins-musorvezeto-atlatszo-furdoruhaban-napozott-foto.htmlVajon mi járt a népszerű tévés fejében, amikor gömbölyded alakjára egy ilyen merész fürdőruhát húzott? Trend--Rémisztően festenek a világsztárok: galériahttp://www.life.hu/trend/20171101-remisztoen-festenek-a-vilagsztarok-galeria.htmlA világsztárok is készültek a Halloweenra. Nem is akárhogyan... TrendOrigoCsisztu Zsuzsa levágatta a haját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171101-csisztu-zsuzsa-levagatta-a-hajat-foto.htmlCsisztu Zsuzsa hatalmas átalakuláson esett át.Trend--Caya Hefner túl szexinek bizonyult Hugh özvegye szerint: fotók! http://www.life.hu/trend/20171031-caya-hefnert-hugh-ozvegye-nem-viselte-el.htmlCaya Hefner most elárulta, miért is nem tehette ő be a lápát a Playboy-villába. TrendOrigoEmily Ratajkowski melleit csak egy háló takarta: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171031-emily-ratajkowski-melleit-csak-egy-halo-takart.htmlEmily Ratajkowsi halloweeni öltözéke nem túl kreatív, de annál dögösebb. A melleire helyezte a hangsúlyt, csak egy hálóval fedte el kebleit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.