fashion week fehérnemű szexi bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen bugyikat és melltartót még sosem láttunk: akár tetszik, akár nem, nem lehet mellette szó nélkül elmenni. 

Ilyen fehérneműket még nem láttunk, bár az biztos, hogy textilre nem volt szükség az elkészítésükhöz, ugyanis központba került az átlátszóság. Az Agent Provocateur megint merészet alkotott.

Íme a vadító gombos bugyi Forrás: Agent Provocateur

Különböző fazonokból választhatunk alsóneműt, ráadásul már olyan is van, ami gombokkal kibontható. Bár ez a rendkívül kreatív megoldás inkább esztétikai értelemmel bír, mint sem valódi funkcióval.

Több színben és fazonban is kaphatóak Forrás: Agent Provocateur

Van hozzá felső rész is, ami úgy fest, mint egy rövidke top, csak ez is teljesen átlátszó. Minden ruhaneműn visszaköszönnek a könnyed virágminták, amelyek egy kicsit megszelidítik a fülledt erotikát, és eleganciát csempésznek a helyére.

Ha ezeket kombináljuk, biztosan megőrül minden férfi Forrás: Agent Provocateur

Valószínűleg ezt a kollekciót bármelyik férfi szívesen megvenné a párjának. Főleg, hogy az alsóneműkhöz melltartó is vásárolható, amelyek szintén átlátszóak, nagyjából csak a mellbimbót helyezik takarásba.

Ez a melltartó tényleg csak a lényeget takarja el Forrás: Agent Provocateur

Pánt nélküli bugyi az új női fehérneműtrend: fotó!

Elképesztő fehérnemű újítás került napvilágra, ami szinte már semmit sem takar a nők intim testrészéből. A pánt nélküli bugyi különlegessége, hogy kizárólag a közvetlen nemi szervet borítja, és sokkal inkább hasonlít egy intim betéthez, mint egy fehérneműhöz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.