fénykép repülő Madonna énekesnő lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges lesifotó készült Madonnáról: smink nélkül utazik a popdíva. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Madonna fiában tehetséges focistát látnak a szakemberek, ezért a fiúnak Lisszabonba kellett helyeznie a székhelyét, hogy részt vehessen az edzéseken. Madonnát nem különösebben zavarta a dolog, fogta magát, és Portugáliába költözött a fiúval.

Már fotót is posztolt a közösségi oldalára, amelyből kiderült, hogy a hírek bizony igazak. Éppen ezért nem meglepő, ha az ember egy Portugália felé tartó repülőn látja a sztárt, bár sokan szentül hitték, hogy az 59 éves popdíva nem ül fel egy egyszerű turistaszállítóra.

Pedig úgy tűnik, mégis! Egy utas kapta lencsevégre a sztárt, ahogy a telefonját nyomkodva, smink nélkül ücsörög a repülőn.

íme, a lesifotó az énekesnőről Forrás: Twitter/Madonna Nation

Őrületes meztelen fotókon Madonna, 1979-ből: galéria!

Elképesztő fekete-fehér fotók kerültek napvilágra az énekesnőről, aki akkor még a maga temrészetességében állt kamerák elé. Nem félt megmutatni sem a melleit, sem az egyéb intim testrészeit, teljes könnyedséggel pózolt a kamerák előtt. A végeredmény pedig lélegzetelállító: innen indult minden, innen lett a fiatal lányból igazi popdíva: fotók!

Micsoda tetkó! Megint varratott magára Nádai Anikóhttp://www.life.hu/trend/20171103-nadai-aniko-uj-tetovalasa.htmlAnikónak már több tetoválása is van, de a legújabb alighanem a legfontosabb.Trend--68 éves lett a divat nagyasszonya, Anna Wintourhttp://www.life.hu/trend/20171102-68-eves-lett-a-divat-nagyasszonya-anna-wintour.htmlAnna Wintour története példa nélküli: a 68 éves főszerkesztő 30 éve ül a divatvilág trónján és formálja az emberek ízlését, stílusát. De honnan indult és hogyan tette a világ első számú divatmagazinjává a Vogue-ot? Eláruljuk! Trend--Döbbenetesen csúnya lett Palvin Barbi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171102-igy-nezett-ki-halloweenkor-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi rendesen odatette magát halloweenjelmez tekintetében. Sőt, talán túlságosan is hiteles lett. Trend--Ilyen valójában egy női test szülés után: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-ilyen-valojaban-egy-noi-test-szules-utan.htmlA szülés utáni test nem tökéletes: ezt mutatja meg Whitney Dwyer, akinek elege lett már abból, hogy az anyák folyton szégyenkeznek a testük miatt. Trend--Radics Gigi kihívó öltözékeit rossz szemmel nézik a szülőfalujábanhttp://www.life.hu/trend/20171102-radics-gigi-tul-kihivo-a-szulofaluja-lakoi-szerint.htmlRadics Gigi szereti megmutatni, hogy az elmúlt években nővé érett: kihivó ruháit azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Szerinte azonban 2017-ben ez ma már nem nagy dolog. TrendOrigoRubint Rella őrületes kockahasat villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20171102-ilyen-brutalis-kockahassal-villog-rubint-rella.htmlRubint Rella hasa olyan lapos, mintha vonalzóval rajzolták volna. A fiatal szépség nem is rejti véka alá lényeget. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.