Törőcsik Dániel Nádai Anikó tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikónak már több tetoválása is van, de a legújabb alighanem a legfontosabb.

A műsorvezető a kisfia, Patrik születési dátumát és csillagjegyét, az Oroszlánt tetováltatta magára. A tetoválóművész pedig egykori kollégája volt, az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Törőcsik Dani.



Döbbenetesen csúnya lett Palvin Barbi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171102-igy-nezett-ki-halloweenkor-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi rendesen odatette magát halloweenjelmez tekintetében. Sőt, talán túlságosan is hiteles lett. Trend--68 éves lett a divat nagyasszonya, Anna Wintourhttp://www.life.hu/trend/20171102-68-eves-lett-a-divat-nagyasszonya-anna-wintour.htmlAnna Wintour története példa nélküli: a 68 éves főszerkesztő 30 éve ül a divatvilág trónján és formálja az emberek ízlését, stílusát. De honnan indult és hogyan tette a világ első számú divatmagazinjává a Vogue-ot? Eláruljuk! Trend--Ilyen valójában egy női test szülés után: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-ilyen-valojaban-egy-noi-test-szules-utan.htmlA szülés utáni test nem tökéletes: ezt mutatja meg Whitney Dwyer, akinek elege lett már abból, hogy az anyák folyton szégyenkeznek a testük miatt. Trend--Ilyen valójában egy női test szülés után: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-ilyen-valojaban-egy-noi-test-szules-utan.htmlA szülés utáni test nem tökéletes: ezt mutatja meg Whitney Dwyer, akinek elege lett már abból, hogy az anyák folyton szégyenkeznek a testük miatt. Trend--Katalin hercegné melegítőben játszott a gyerekekkel Londonban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171102-katalin-hercegne-melegitoben-jatszott-a-gyerekekkel-londonban.htmlKatalin hercegné stílusa kifogásolhatatlan – persze nem II. Erzsébet számára -, de mégis a leghétköznapibb öltözékét szeretik az emberek a leginkább: a minap melegítőben játszott gyerekekkel. Trend--Radics Gigi kihívó öltözékeit rossz szemmel nézik a szülőfalujábanhttp://www.life.hu/trend/20171102-radics-gigi-tul-kihivo-a-szulofaluja-lakoi-szerint.htmlRadics Gigi szereti megmutatni, hogy az elmúlt években nővé érett: kihivó ruháit azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Szerinte azonban 2017-ben ez ma már nem nagy dolog. Trend




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.