Sztárban sztár: göndör fürtökkel zsűrizik Liptai Claudia

frizura Sztárban sztár Liptai Claudia zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a Sztárban sztár elődöntője a TV2-n, Liptai Claudia pedig olyan frizurával zsűrizik, ami még neki is szokatlan.

Göndör fürtökkel ül ma este Liptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijében. Saját bevallása szerint inkább hasonlít ebben az állapotában a korai Stohl Andrásra, mint saját magára. Stohl erre helyeselt, igazolta, hogy tényleg volt fiatal korában hasonló haja.

Akik nélkül “csupasz” lennék. #sztarbansztar @lindaholdampf @jonas_kata #tihanyiildiakinincsazinstan

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,



Így szexizett 27 évesen Cicciolina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171105-ilyen-szexi-volt-27-eves-koraban-cicciolina.htmlCicciolina szépsége vitathatatlan: nem hiába voltak oda érte a férfiak egész életében. Trend--Tóth Andi megmutatta, milyen kerek a fenekehttp://www.life.hu/trend/20171105-toth-andi-megmutatta-kerek-feneket.htmlTóth Andi énekesnőt egyszerűen imádják a férfiak. Nem csak a tehesége, a lány tökéletes teste is lenyűgözi őket.TrendOrigoRadics Gigi ismét dögösre vette a formát az X-Faktorban: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171104-radics-gigi-ismet-dogosre-vette-a-format-az-x-faktorban-foto.htmlRadics Gigi csodás, légies ruhában lépett színpadra a ma esti X-Faktorban. TrendOrigoTolvai Reni ultraszexi fotót posztolt: képhttp://www.life.hu/trend/20171104-tolvai-reni-ultraszexi-fotot-posztolt-kep.htmlTolvai Reni dögös fotót posztolt. Trend--Kiss Ramóna ultraszexi ruhában vezeti az X-faktort: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171104-kiss-ramona-ultraszexi-ruhaban-vezeti-az-x-faktort-foto.htmlKiss Ramóna igazi domina szettben lépett színpadra az X-Faktor élős how-jában. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.