Újabb dögös bűnözőért van oda az internet: Mirella Ponce elrabolta a férfiak szívét

Forrás: FRESNO POLICE DEPARTMENT -
bűnöző fotó internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bűnöző rendőrségi fotója járta be az internetet, ezúttal egy nő képe tüzelte fel a kommetelőket. Mirella Ponce-ra egy közúti ellenőrzésen csaptak le, tiltott fegyvertartás miatt vitték be őt, így csináltak belőle sztárt. 

Sokáig csak a filmekben láthattunk történeteket arról, hogy a bűnözők jó útra térnek, és vilgásztár lesz belőlük, de megérkezett Jeremy Meeks, aki valóra váltotta a mesét: a börtönben készült fotójával tett szert hatalmas népszerűségre, szabadulása után pedig le is csaptak rá a modellügynökségek. Nemrég pedig egy újabb bűnözöért dobbant meg több ezer szív a gépek előtt, méghozzá Mirella Poncért.

Mirella Ponce elrabolta a férfiak szívét Forrás: FRESNO POLICE DEPARTMENT
Íme, a brazil fenékszépségverseny, a Miss Bumbum 15 döntőse: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171106-ime-a-brazil-fenekszepsegverseny-a-miss-bumbum-15-dontose.htmlBrazíliában nagy hagyománya van a fenékszépségversenynek, természetesen idén sem marad el a legtökéletesebb hátsó kiválasztása. A Miss Bumbum elnevezésű versenynek már megvan a 15 döntőse, közülük kerül majd ki a legszebb fenék. Trend--Gáspár Győző lett az új Kozso: fotó! http://www.life.hu/trend/20171106-gaspar-gyozobol-kozso-lett.htmlGáspár Győzőtől már sok mindent láthattunk, ám ezúttal sikerült egy különleges gyöngyszemet villantania. Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Emma Stonehttp://www.life.hu/trend/20171106-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-emma-stone.htmlMindenki meglepődött, amikor a hollywoodi színésznő vadonatúj külsővel jelent meg a vörös szőnyegen: szőke bombázóból először vörösre váltott, manapság pedig a ragyogó barna lett az új kedvence. Mesterien változtatja külsejét, igazi kaméleon. Jól tudja, hogy az új hajszínhez, új sminkszínek szükségesek, hogy átütő legyen a megjelenése. Lesd el a születésnapos Emma Stone szépségtrükkjeit! Trend--Sztárban sztár: göndör fürtökkel zsűrizik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171105-sztarban-sztar-gondor-furtokkel-zsurizik-liptai-claudia.htmlElkezdődött a Sztárban sztár elődöntője a TV2-n, Liptai Claudia pedig olyan frizurával zsűrizik, ami még neki is szokatlan.TrendOrigoÍgy szexizett 27 évesen Cicciolina: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171105-ilyen-szexi-volt-27-eves-koraban-cicciolina.htmlCicciolina szépsége vitathatatlan: nem hiába voltak oda érte a férfiak egész életében. Trend--Tóth Andi megmutatta, milyen kerek a fenekehttp://www.life.hu/trend/20171105-toth-andi-megmutatta-kerek-feneket.htmlTóth Andi énekesnőt egyszerűen imádják a férfiak. Nem csak a tehesége, a lány tökéletes teste is lenyűgözi őket.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.