műsorvezető Szabó Zsófi fogfehérítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete fogakkal még nem láttuk Szabó Zsófit. Bár az igazat megvallva sokkal szebb is ezek nélkül.

Mióta kiderült, hogy Szabó Zsófi terhes, csak szebbnél-szebb fotókat láttunk a sztárról, aki szívesen és boldogan mutatta meg a közösségi oldalán a követőinek ahogy növekszik és gömbölyödik a pocakja.

A műsorvezető igen szerencsés kismamának bizonyult, ugyanis a sokakat kínzó émelygés és hányinger Zsófit teljesen elkerülte. Így abszolút tünetmentesen vészelte át az első trimesztert.

Nemrég egy különleges fotózáson vett részt, melynek köszönhetően ismét meggyőződhettünk arról, hogy egy nő kismamaként is lehet vonzó, csinos és szexi. Persze nyilván ezért tenni is kell, de Zsófi láthatóan ad a megjelenésére.

Erről árulkodik ez a friss felvétel is, amit egy új fogheférítő-eljárás kipróbálása közben mutatott a követőinek. Az akkori állapota ugyan kissé bizarr volt, de valószínűleg megérte feltetetni a fekete fogmatricát.

Így tudta meg Szabó Zsófi, hogy anya lesz: Videó!

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogyan derült ki az örömhír: videó!

Rosie Oliveira lett a Miss BumBum győztese: fotók! http://www.life.hu/trend/20171107-rosie-oliveira-nyerte-meg-a-miss-bumbum-versenyt.htmlRosie Oliveira bizonyára nagyon boldog, hiszen mostmár hivatalosan is neki van a világ legszebb feneke. TrendOrigoÍme egy étterem, ahol meztelenül étkezhetsz: videó! http://www.life.hu/trend/20171107-ime-a-parizsi-meztelen-etterem.htmlDöbbenetes dolgot találtak ki Párizsban: már ruha nélkül is lehet étterembe menni. TrendOrigoBlake Lively igen rosszul fest: fotó! http://www.life.hu/trend/20171107-dobbenetesen-nez-ki-blake-lively.htmlNem ezt szoktuk meg a szexi színésznőtől: borzalmasan néz ki. Trend--Tóth Vera dekoltázst és lábakat villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20171107-elkepesztoen-dogos-kontosben-toth-vera.htmlTóth Vera friss fotójától bármelyik pillanatban felrobbanhat a net: iszonyatosan jól néz ki a híres énekesnő. Trend--Gáspár Győző lett az új Kozso: fotó! http://www.life.hu/trend/20171106-gaspar-gyozobol-kozso-lett.htmlGáspár Győzőtől már sok mindent láthattunk, ám ezúttal sikerült egy különleges gyöngyszemet villantania. Trend--Caitlin, a világ legszexibb személyi edzője: fotók! http://www.life.hu/trend/20171031-catlin-egy-dobbenetesen-szexi-szemelyi-edzo.htmlA képeit nézegetve reflexszerűen elindul a nyálcsorgatás, és megkezdődik a sárga irigység is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.