Zimány Linda levágatta a haját: fotó!

frizura fotó szexi Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda új frizuráját imádják a követők, ami nem meglepő, hiszen jól is állni neki a rövidebb haj. 

A szexi sztár az utóbbi időben nem csak a szépsége miatt volt terítéken, hanem azért is, mert igen fontos témákat boncolgat. Nyár végén arról beszélt, hogy a nők teste nem egy szexuális tárgy, éppen ezért egyáltalán nem tartja normálisnak, hogy rejtegetnünk kell a testünket, amit Isten teremtett.

Ősszel pedig az állatkínzással kapcsolatban mondta el a véleményét, hiszen lelkes állatvédőként Lindának bizony erről a helyzetről is van véleménye. Elárulta, hogy nem áll tőle messze ez a téma, ugyanis anno az évfolyam-dolgozatát is állatkínzásból írta.

Ám ezúttal valami könnyedebb újdonsággal rukkolt elő a rajongók nagy örömére, és megmutatta milyen jól áll neki az új frizurája.

Tea yess, you maybe...

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Egészen sokat vágatott belőle, ám a színén nem változtatott. A követőknek is tetszik a változás, közel 4000 ezer kedveléssel jutalmazták a posztját.

Natalija Kuznyetszova úgy fest, mint egy testépítő férfi: fotók! http://www.life.hu/trend/20171108-natalija-kuznyetszova-az-orosz-testepito-visszatert.htmlNatalija Kuznyetszova egyszer már felhagyott a gyúrással, de saját bevallása szerint nem tud enélkül élni. TrendOrigoSzabó Zsófi ijesztő fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20171108-ijesztoen-nez-ki-fekete-fogakkal-szabo-zsofi.htmlFekete fogakkal még nem láttuk Szabó Zsófit. Bár az igazat megvallva sokkal szebb is ezek nélkül. TrendOrigoRosie Oliveira lett a Miss BumBum győztese: fotók! http://www.life.hu/trend/20171107-rosie-oliveira-nyerte-meg-a-miss-bumbum-versenyt.htmlRosie Oliveira bizonyára nagyon boldog, hiszen mostmár hivatalosan is neki van a világ legszebb feneke. TrendOrigoÍme egy étterem, ahol meztelenül étkezhetsz: videó! http://www.life.hu/trend/20171107-ime-a-parizsi-meztelen-etterem.htmlDöbbenetes dolgot találtak ki Párizsban: már ruha nélkül is lehet étterembe menni. TrendOrigoBlake Lively igen rosszul fest: fotó! http://www.life.hu/trend/20171107-dobbenetesen-nez-ki-blake-lively.htmlNem ezt szoktuk meg a szexi színésznőtől: borzalmasan néz ki. Trend--Tóth Vera dekoltázst és lábakat villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20171107-elkepesztoen-dogos-kontosben-toth-vera.htmlTóth Vera friss fotójától bármelyik pillanatban felrobbanhat a net: iszonyatosan jól néz ki a híres énekesnő. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.