Így pakolja ki a melleit Cicciolina

mell Staller Ilona villantás Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig mosolygós szőke híresség egyre forróbb képeket mutogat a követőinek. 

A szexi szépség nemrég azzal robbantotta fel az internetet, hogy 65 évesen újra visszaszállt a szexiparba. Persze már nem annyira komolyan, mint régen, ugyanis felnőtt filmeket már nem vállal, de vetkőzős műsorokat igen.

Ezt követően pillanatok alatt felborzolta a kedélyeket, mikor egy közel 40 évvel ezelőtti képet mutatott a követőinek. A felvétel természetesen egy meztelen kép, amin jól látszik Ilona ragyogó szépsége, és a csodás alakja.

Most pedig egy újabb fotóval kápráztatta el a rajongóit, ezúttal el egy mellmutogatós felvétellel. A poszt igen sokat sejtető, de még a jó ízlés határain belül mozog. Éppen ezért nem csoda, hogy már ezer kedvelés felett jár.

Estate caliente #fotografia #fany #instagood #followme #follow #like4like #likeforlike #fashion #dress #love #cicciolina #ilonastaller #stallerilona #

Cicciolina Ilona Staller (@cicciolina_official) által megosztott bejegyzés,

Pornókazettáját posztolta Cicciolina (18+)

Egykori erotikus kazettájának borítóját posztolta Cicciolina a hivatalos Instagramjára. Az 1987-es felvételen Ilona egy 38 éves férfivel csókolózik az ágyban. Nem csoda, hogy a követői imádják ezt a gyöngyszemet.

Sminkelési kisokos kezdőknek 5 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20171113-kezdo-vagy-sminkeloknek-ezt-az-ot-lepest-erdemes-megtanulni.htmlNem ciki, ha még sminkszűz vagy! Az a legfontosabb, hogy szeresd és ismerd magad, így érdemes tanulmányozni az arcodat. Van, aki a szemét, az arcát vagy az ajkát találja legszebbnek, akkor azt kell jobban kihangsúlyozni. Legyen határozott, egészségtől ragyogó a megjelenésed és a legfontosabb, hogy tükrözze a személyiségedet. Íme, pár hasznos tanács, amitől felragyogsz, és már a legelején sikerélményed lesz! TrendOrigoRuhamustra az MTV EMA vörös szőnyegéről: a dekoltázsok és a jelmezek uralták a díjátadóthttp://www.life.hu/trend/20171113-ruhamustra-az-mtv-ema-voros-szonyegerol.htmlMeglepetésekben és mély dekoltázsokban nem volt hiány a tegnap este megrendezett MTV EMA vörös szőnyegén bevonulásán. Mutatjuk is legemlékezetesebb outfiteket! Trend--Csipkemelltartóban nőciskedik Hódi Pamela: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171113-csipkemelltartoban-nociskedik-hodi-pamela-foto.htmlExtrém fotózáson vett részt Hódi Pamela. Az elkészült képeket még nem mutatta meg, de egy kis ízelítőt már láthatunk.TrendOrigoKivillantotta meztelen mellét Rita Ora: videó! http://www.life.hu/trend/20171113-rita-ora-meztelen-melleket-villantott.htmlA szexi énekesnő gondoskodott róla, hogy mindenki lássa a meztelen idomait. TrendOrigoJessica Weaver az Instagram új sztárja: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171112-jessica-weaver-az-instagram-uj-sztarja-nagyon-szexi.htmlOdavannak a követői a szuperszexi Jessica Weaverért. A fiatal nő dögösebbnél dögösebb fotókat tölt fel a közösségi oldalára, amelyekért persze nem kevés lájkot kap. TrendOrigoÖrdög Nórát először láthatjuk bikiniben: videóhttp://www.life.hu/trend/20171112-ordog-norat-eloszor-lathatjuk-bikiniben-video.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál videóblogot készítettek ázsiai utazásukról.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.