Palvin Barbit a felismerhetetlenségig elmaszkírozták: fotó

fotó Palvin Barbi felismerhetetlen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi az egyik leggyönyörűbb modell, szerte a világon sokan ismerik, de legutóbbi felvételéről szinte senki nem ismerne rá! Hihetetlen, hogy néz ki.

Palvin Barbit szinte mindenki ismeri és felismeri, de nemrég egy olyan felvételt tett közzé, ami sokakat zavarba hozhat: a modell ugyanis teljesen felismerhetetlen. Ebben a sminkben szabadon járkálhatna az utcán, senki nem készítene róla lesifotót, mert még a legszemfülesebbek sem jönnének rá, hogy a smink mögött Palvin Barbi rejtőzik.

Palvin Barbiból bohóc lett Forrás: Instagram/Palvin Barbi

Természetesen egy kampány miatt bújt teljesen új bőrbe Barbi, a rövidke felvételben azt is megmutatja, hogyan festették át őt egy teljesen új személlyé. Az viszont biztos, hogy ha e nélkül tette volna közzé valaki a videót, senki meg nem mondta volna, hogy Palvin Barbi szerepel benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.