Szemöldökfestéséről posztolt Bódi Sylvi: fotó!

szemöldök magánklinika fotó szemöldökfestés Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi kulisszatitkot osztott meg a rajongóival: megmutatta, mitől olyan csodásan ragyogó a szemöldöke. 

Bódi Sylvi hazánk egyik legszexibb modellje, ezért mindig törekednie kell a kifogástalan megjelenésre. A fekete szépség már többször is bebizonyította, hogy smink nélkül, természetes megjelenéssel is kifejezetten elragadóan fest, ám most elárult egy aprócska titkot a magánéletéből.

Mint kiderült, a különleges szemöldökvonalát Sylvi az édesapjától örökölte, ám a sok szörfözés, a sós víz és az erős napsugárzás hamar fakóvá teszi a szemöldöke színét, ami így veszít a tökéletességéből. Éppen ezért Sylvi időnként eljár befestetni, hogy mindig határozott és karizmatikus tekintete lehessen.

Szexi idomaival okozott balesetet Bódi Sylvi: Fotó!

A szexi sztár a rajongói oldalán mesélte el, hogy autóbalesetet okozott Budapesten. Sylvi az araszoló kocsisorok között hajtott el a Vespájával, ám az egyik sofőr tekintete annyira elkalandozott a modell láttán, hogy belehajtott az előtte guruló gépjárműbe. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.