A 6 éves Anastasia Knyazeva a világ legszebb modellje: fotók!

modell Anastasia Knyazeva kislány szépség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anastasia Knyazeva egy tündéri orosz kislány, aki még csak 6 éves, de máris a világ egyik legszebb modellje. 

Az orosz származású Anastasia Knyazeva egy genetikai csoda. Úgy néz ki, mint egy élő porcelánbaba, ez pedig mindenkinek feltűnik, aki csak meglátja. A kékszemű kislány már most komoly karriernek örvend, ez pedig a közösségi oldalán is látszik.

Több, mint fél millió követője van, és a President Kids Management nevű ügynökségnek köszönhetően sorra kapja a gyermekruházattal kapcsolatos modell felkéréseket.

Kiderült, hogy az édesanyja 2 évvel ezelőtt kezdte el működtetni a lány Instagram oldalát, ami pillanatok alatt hatalmas népszerűségre tett szert.

A követők legtöbbször a tökéletes bőrét, és a hatalmas kék szemeit dicsérik.

4 éves kislány a Gucci legifjabb modellje – Fotó!

Dylan mindössze 4 éves, de máris a Gucci legfiatalabb modellje. Sokan támadják az édesanyját, amiért ilyen fiatalon kamerák elé állítja a gyermekét, de a nő elmondta: Dylan nagyon szereti ezt csinálni, és mivel még csak óvodás, ezért nem tartja problémának a sok hiányzást sem: fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.