Jennifer Lawrence hónaljpunci szépséghiba hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi az a "szépséghiba", amire sok sztár már kínosan ügyel. 

A hollywoodi hírességek bizony nagyon szigorúan veszik a szépségük és a megjelenésük körüli kérdéseket. Kiderült, hogy - főleg a nők - egyre többet foglalkoznak a hónaljukat körbevevő hájjal, amelyről Rebecca Corbin-Murray, brit stylist is beszélt.

Ez a ruha például elegánsan takarja az érintett területet Forrás: AFP/Valerie Macon

A 35 éves nő olyan nevekkel dolgozik együtt, mint Emma Watson vagy Lily James, és elárulta, hogy a szexi sztárok közül sokaknak ez a jelenség a legnagyobb félelmük. Legelőször Jennifer Lawrence beszélt nyíltan a témáról, ő adta a találó "hónaljpunci" nevet is a problémának.

A kifejezés a törzs mellé zárt kar miatt megjelenő vonalra utal, amely a hónaljnál jelenik meg, és a női nemi szervre emlékeztet.

A csípőre tett kéz segít a "szépséghiba" eltitkolásában Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

"Tudom, hogy hájas a hónaljam, ez a hónaljpunci." - mondta az Éhezők viadala sztárja, aki szerint speciális edzéssel lehet segíteni a dolgon.

Jobban megnézve a képeit, igyekszik olyan ruhákat hordani, amelyek takarják az érzékeny területet. De mostmár azt is értjük, hogy a sztárok miért állnak csípőre tett kézzel a nyilvános fotózásokon. - írta meg a Mirror.

Meztelenül pózol Alain Delon lánya, Anouchka Delon: fotó! http://www.life.hu/trend/20171207-meztelenre-vetkozott-alain-delon-lanya.htmlDöbbenetesen szexi fotó került fel nemrég a híres színész, Alain Delon lányának közösségi oldalára. TrendOrigoÁtvágta az embereket Angelina Jolie hasonmása: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171206-atvagta-az-embereket-angeline-jolie-hasonmasa.htmlOrigoA 6 éves Anastasia Knyazeva a világ legszebb modellje: fotók! http://www.life.hu/trend/20171206-anastasia-knyazeva-a-6-eves-gyonyoru-modell.htmlAnastasia Knyazeva egy tündéri orosz kislány, aki még csak 6 éves, de máris a világ egyik legszebb modellje. TrendOrigoReggeli szelfit mutatott a követőinek Liptai Claudia http://www.life.hu/trend/20171205-liptai-claudia-reggeli-fotot-posztolt.htmlÉbredés utáni arcát mutatta meg a követőinek Liptai Claudia. Trend--Nagyító alatt: Így másold le Meghan Markle stílusáthttp://www.life.hu/trend/20171201-stilisikon-igy-oltozkodik-meghan-markle.htmlMost mindenki nagyítóval figyeli Harry herceg menyasszonyának ruháit. Bepillantottuk Meghan Markle ruhásszekrényébe, és tippeket adunk arra is, hogyan szerezheted be a jövendő hercegné kedvenc ruháit. TrendOrigoHatalmas dekoltázst villantott a fitneszmodell, Irina Kernhttp://www.life.hu/trend/20171205-hatalmas-dekoltazst-villantott-a-fitneszmodell-irina-kern.htmlImmár több mint 600 ezer követője van Instagramon Irina Kern fitneszmodellnek. Mi a titka? Képeit elnézve valószínűleg nem csak életmódja miatt rajonganak érte olyan sokan... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.