Közös pulcsiba bújt Tücsi és a szerelme: fotó!

karácsony Tücsi advent fotó Aryee Claudia Dedei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces fotót posztolt az Instagram oldalán Tücsi: közös pulcsiban feszít a szerelmével. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Tücsi és István Amerikában fognak karácsonyozni, ugyanis a fiatal jégkorongozó a tengeren túlon kapott egy jó munkalehetőséget. A szexi műsorvezető - aki már azóta a menyasszonya is - természetesen a párjával tartott, most pedig már igazi karácsonyi lázban égnek.

Tücsi már a karácsonyi bugyiját is megmutatta, amivel mindenki figyelmét pillanatok alatt magára vonta. A Merry Christmas feliratú alsónemű több, mint 4000 kedvelést hozott a konyhára.

Most pedig egy közös fotót villantott a párjával, amelyen mindketten karácsonyi mintás pulcsit viselnek. De nem is akárhogy, ugyanis egy kétszemélyes, "dupla" pulcsit öltöttek magukra. Ennek értelmében István irányítja a bal oldalt, Tücsi pedig a jobb oldalt. Igazán vicces lett az így készült kép, és láthatóan ők is jól szórakoztak.

Mesélj fejből – Több szempontból is jobb, mintha könyvből tennédhttp://www.life.hu/csalad/20171207-meselj-fejbol-esti-mese-mesekonyv-nelkul.htmlA gyerekek szeretik a visszatérő meséket, mivel ez is egyfajta biztos pont az életükben. Hiába hallották már százszor, ugyanolyan élvezettek hallgatják. Ám van annak valamilyen különleges varázsa, amikor ők választhatnak szereplőt, amikor ők adhatják meg az alapsztorit. A fejből mesélés több szempontból is jobb, és több változata létezik. CsaládOrigoCzanik Balázs szerint a büntetlen sütizés az ünnepek alatt is lehetségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20171207-czanik-balazs-receptjei-fogyokurazoknak-etelallergiaval-kuzdoknek.htmlSokak számára a szokásosnál is nagyobb fejtörést okoz a karácsonyi sütés-főzés, mert figyelembe kell venni, hogy ki diétázik, ki cukorbeteg, illetve küzd valamilyen ételallergiával a családban. Czanik Balázs süteményes recepteskönyvében a fogyókúrázóktól a laktózérzékenyeken át a gluténérzékenyekig mindenki talál magának megfelelő finomságot. Ez Zsír!--Vega és vegán sztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171207-vega-es-vegan-sztarok-milo-ventimiglia-richard-gere-joaquin-phoenix-jared-leto.htmlA vegetáriánus és a vegán életmódnak manapság több százezer lelkes követőtábora van. A kettő közötti különbség az, hogy a vegetáriánus nem eszik húst, de fogyaszt tejterméket és tojást, a vegán azonban semmilyen állati eredetű ételt nem vesz magához. Egyre több hollywoodi színész is a vegetarianizmus mellett teszi le a voksát és kerüli az állati eredetű termékeket. Összeállításunkból most megtudhatod, hogy kik a legismertebb és legsármosabb vegetáriánus és vegán színészek. Ez Zsír!OrigoÍgy néz ki a 22 éves, plasztikaiműtét-függő lány: fotók!http://www.life.hu/trend/20171208-dobbenetes-nez-ki-a-22-eves-plasztikaimutet-fuggo-lany.htmlBerry őszintén vallott a plasztikaiműtét- függőségről, és arról is, hogy mi sodorta őt ebbe az irányba. TrendOrigoKiakadtak rajongói Victoria Beckhamre - Ez az okahttp://www.life.hu/trend/20171207-kiakadtak-rajongoi-victoria-beckhamre.htmlKiakadtak a rajongók Victoria Beckham friss fotóin: az énekesnő legújabb kollekcióját mutatta be, ám ez mégsem nyerte el mindenki tetszését... Trend--Iggy Azaleáról majd' leesett a ruha - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20171207-iggy-azalearol-majd-leesett-a-ruha-foto.htmlMegszokhattuk, hogy szereti a feltűnő ruhadarabokat Iggy Azalea, aki legutóbb sem okozott csalódást: egy mélyen dekoltált, testhezálló ruhába bújt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.