Sofia Richie bikiniben mutatta meg idomait: fotó

Forrás: NORTHFOTO -
Sofia Richie fotó strand dögös bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lionel Richie lánya bátran viselhet bikinit, hiszen tökéletes idomokkal rendelkezik. A fiatal modell meg is mutatta domborulatait nemrég Miamiban. 

Lionel Richie lánya már 16 évesen is a legnagyobb sztárok között volt, mert ő is a rivaldafényt választotta. Sofia megannyi sztárcsemetéhez hasonlóan modellkedésbe fogott, a legnagyobb divatmárkák foglalkoztatják és nemcsak azért, mert híres az apukája. A 19 éves lány már többször bizonyította, hogy kifogástalan alakjával tökéletesen alkalmas a kifutókra.

Sofia Richie fehér fürdőruhában pancsolt Forrás: NORTHFOTO

Ezeket az idomokat villantotta meg nemrég Miamiban: fehér bikiniben mutatta meg domborulatait a sztárcsemete, aki mostanában inkább azért került címlapokra, mert Scott Disickkel alkot egy párt. A férfi korábban Kourtney Kardashiannal volt együtt, és 3 közös gyermekük van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.