2017 legrondább sminkjei a vörös szőnyegről

smink vörös szőnyeg sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki brillírozott a vörös szőnyeges megjelenésével 2017-ben sem. Ezek voltak az év legnagyobb sminkbakijai!

Zara Larsson - MTV EMA

Mintha egy turkálóból lépett volna a kamerák elé: a pink, bő szabású nadrág tornacipővel, fodros, trapéz ujjhosszal... Igencsak múltszázadira sikeredett a megjelenése. Az amúgy szép sminkjét nagyon elbaltázta a szem alatti terület túltolásával. Nem korrektort, hanem concealert kell használni a szem alatti területre, és elegendő 1-2 árnyalattal világosabb árnyalatot használni, mint az alapozó színe.

Zara Larsson Forrás: Getty Images

Sarah Jessica Parker - Golden Globe

Az év legelőnytelenebb füstös szemfestésének járó díjat a Sex and The City sztárja vehette át tőlem. A közelülő szemformát nem szabad klasszikus körsatírral festeni. Sokkal előnyösebb lett volna, ha csak a szem külső sarkát élénkíti sötétebb színnel, és a szemzughoz világos színt tesz.

Sarah Jessica Parker Forrás: Getty Images

Lea Michele - Grammy

Nagyon trendi akart lenni a fashionista monokróm technikával, csak sajnos előnytelenül választotta meg a színt, meleg szem- és bőrszínéhez nem megy a rózsaszín, így egy gyulladt szemű őzike nézett ránk a vörös szőnyegről. Az arckontúrozást pedig túltolta: sokkal lágyabban kellett volna használnia a kontúrt, nem szabadott volna a halántéktól egészen az ajka széléig lehúznia.

Lea Michele Forrás: Getty Images

Lady Gaga - American Music Awards

Az extrém megjelenéséről hírhedt, tehetséges énekesnő megint felkavarta maga körül az állóvizet. Szemsminkje izgalmasra sikerült ugyan, de a botrányos szemöldökével elrontotta az összhatást, nem jól választotta meg a göndör, szőke fürtjeihez a szemöldökceruzát. Na jó, esetleg nem nézek oda, de akkor meg az aszimmetrikusra festett ajkára téved a tekintetem.

Lady Gaga Forrás: Getty Images

Kim Kardashian - valójában mindenhol

A főállású, önbizalomhiányban szenvedő szelfikirálynő a napi 1500 szelfijével beírta magát a történelembe. A magamutogató celeb gondolt egyet, és piacra dobott egy-két kencét, és "feltalálta" az arckontúrozást, mert nem tudta, hogy Grace Kelly monacoi hercegnő, már a negyvenes években alkalmazta. Sebaj, a többezres követőtábora hűségesen másolja a túltolt arckontúrozást, amiben segítségére volt kedvenc sminkmestere, Mario Dedivanovic, aki megmutatta, hogyan kell azt egyáltalán használni. Megtanította a világ azon részének, akik vakon követik, hogyan rejtsék el a valódi szépségüket, és legyenek lárvaszerű másolatok.

Kim Kardashian Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.