Hosszú Katinka megmutatta nőies oldalát: fotók

Fotó: Nánási Pál -
fotó Nánási Pál Hosszú Katinka nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotók készültek az úszóklasszis Hosszú Katinkáról. A képeket Nánási Pál készítette a sportolóról, méghozzá mobiltelefonnal.

Igazán nőies oldaláról mutatkozott be Hosszú Katinka: gyönyörű ruhában fotózta őt Nánási Pál a műtermében. A képek elkészítéséhez ráadásul nem méregdrága fényképezőgépet használt, hanem egy mobiltelefont.

Hosszú Katinka Fotó: Nánási Pál

„Sokféle modell állt már előttem, de valakiből kiérződik, hogy tökéletes biztonsággal áll a kamera előtt, elfogadta saját magát. Katinka is ilyen" – mondta Nánási. A népszerű fotóművész kütyümániásnak tartja magát, így az sem hozta zavarba, hogy a képeket az okostelefonnal készítette.

A legjobb fényképezőgépem az, ami mindig nálam van.

Fotó: Nánási Pál

Izgalmas végigkísérni, hogy a mobilkészülékek egyre jobban megközelítik a profi kamerák képességeit" – emelte ki a fotóművész a Huawei előnyeit. Az Iron Lady sem először áll profi fotós kamerája előtt, és nem okoz gondot számára, ha nőiesebb ruhában kell pózolnia.

Fotó: Nánási Pál

A fotózáson is kifejezetten jól éreztem magam a csillogó ezüst ruhában" – emelte ki Katinka, akinek meglepő módon a fotózás legnagyobb kihívását a víz jelentette: „Ki kellett állnom a kétoldali vízspray- támadást, hogy nedvesen csillogónak tűnjön a hajam. Nem szoktam hozzá, hogy vizes vagyok" – mondta.

Szexi fotóval búcsúzott a társaitól Tóth Andi http://www.life.hu/trend/20171213-toth-andi-szexi-fotoval-bucsuzott-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musortol.htmlTóth Andi nem tagadja: jó volt a dzsungelben, de azért hiányzott már a saját élete. Trend--Tóth Vera egyik fotóján furcsa dolgot vett észre az egyik követője http://www.life.hu/trend/20171213-toth-vera-melle-a-testalkatahoz-kepest-nagy.htmlHihetetlen, hogy a követők milyen szemfülesek: ez most Tóth Verának is feltűnt. Trend--Barbie babává retusálták Vasvári Vivient - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20171212-barbie-babava-retusaltak-vasvari-vivient-foto.htmlAkár a Barbie baba, pont úgy néz ki friss fotóján Vasvári Vivien. Egy aprócska ránc sincs rajta, meglehetősen túlzásba vitte a Photoshopot... Trend--Ördög Nóra döbbenetesen szexi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171212-fekete-ruhaban-szexizik-ordog-nora.htmlÖrdög Nóráról nemrég olyan fotó került napvilágra, amitől mindannyiunk szája tátva maradt. TrendOrigoGáspár Evelin kék szemeket villantott: fotó! http://www.life.hu/trend/20171212-kek-szemeket-villantott-gaspar-evelin.htmlElképesztő fotót mutatott az Instagramján Gáspár Evelin. A fiatal lányra szinte rá sem lehet ismerni. Trend--Nicole Kidman borzalmasan fest: fotó! http://www.life.hu/trend/20171212-nagyon-rosszul-nez-ki-nicole-kidman.htmlNemrég egy friss fotó került napvilágra Nicole Kidmanről, aki megdöbbentően rosszul néz ki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.