Milyen parfüm illik hozzád? Találd meg az igazit!

parfüm gyümölcsös illat virágos fűszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű rátalálni az illatunkra. Akkora kínálat, hogy órákig is elszagolgathat az ember, mire kapisgálni kezdi: milyen jegyek passzolnak hozzá leginkább. Első körben mindenesetre azt érdemes letisztázni, hogy a könnyed, friss illatok, vagy a mélyebb, fűszeresebb aromák jönnek be jobban.

Könnyed gyümölcsös

  • Funky Flower, Douglas 7990 Ft

Kicsit virágos, kicsit gyümölcsös, laza és szabadelvű: egy illat a különcöknek, akik habzsolják az életet. A Funky Flower a mangó és az ananász találkozása az elegáns rózsa illatával.

Funky Flower, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Viva La Vita, Avon 3299 Ft

„Viva la vita" olaszul annyit jelent, hogy „Éljen az élet!". Ez a szívmelengetően gyümölcsös-virágos illat arra emlékeztet minket, hogy találjuk meg a boldogságot a mindennapokban, és élvezzük ki minden pillanatát. A Pink Lady alma és a lédús, rózsaszín grépfrút vidám elegyét a krémes magnólia illatjegyei egészíti ki.

Viva La Vita, Avon 3299 Ft Forrás: Avon
  • Jazzy Dream, Douglas 7990 Ft

Vidám és álmodozó, szelíd és elképesztő: egy illat azoknak, akik fantasztikusan érzik magukat és imádnak álmodozni. A Jazzy Dream a zöldalma, a bergamott és a virágba borult rózsa üde kompozíciója.

Jazzy Dream, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Sunny Fruit, Douglas 7990 Ft

Nyárias, vidám, friss és ragyogó: napfényes és virágillattól mámoros hangulathoz. Egy gyümölcsös koktél, mely az édes mandarin, a hamvas őszibarack, a feketeribizli, némi virágos aroma és a cédrus találkozásából született.

Sunny Fruit, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Moschino: Funny!, Notino 9290 Ft

A Funny! nevéhez méltóan mosolyt és örömet varázsol a viselőjére. Egy igazi citrusos, frissítő illat, azoknak, akik a melegebb évszakokban érzik igazán elemükben magukat. A fiatalos, vidám, kalandokat kereső nőknek találták ki ezt a parfümöt.

Moschino: Funny!, Notino 9290 Ft Forrás: Notino

Mélyebb fűszeres

  • Chloé, Chloé, Marionnaud 17990 Ft

A Chloé egyszerűen csak a Chloé nevet adta ennek a virágos,púderes, fűszeres illatnak. Az elegáns, nőies illat alapjegye a borostyán és a cédrus. A frézia, a bazsarózsa és a licsi tökéletes hármasát a rózsa, a magnólia és a gyönygvirág teszi még teltebbé.

Chloé, Chloé, Marionnaud 17.990 Ft Forrás: Marinnaud
  • Woody Mirage, Douglas 7990 Ft

Merész, érzéki, orientális és meglepő: egy illat az érinthetetleneknek és a kalandokat keresőknek. A citrusfélék, a bergamott, a jázmin és a pacsuli illata csatlakozik a borostyán, a vanília és a puha, fás jegyek simogató aromájához

Woody Mirage, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
  • Omnia Crystalline, Bvlgari, Notino 11290 Ft

Azoknak a nőknek lett kitalálva ez a parfüm, akik tudatában vannak nőiességük elsöprő erejének, és szeretnék, ha érzékiségüket, vonzerejüket mindenki csodálná. Régi idők mámorító illata bújik meg az egyedülálló flakonban. A lótuszvirág és a balsafa lágy tónusaival remekül harmonizál a bambusz és a nashi körte aromája: együtt a végtelen szépség és titokzatosság illatát alkotják.

Omnia Crystalline, Bvlgari, Notino 11.290 Ft Forrás: Notino
  • Eternity, Calvin Klein, Marionnaud 17352 Ft

Az illatot a romatika és a soha nem múló szerelem inspirálta. A gyöngyvirág, rózsa, liliom és jázmin egyedülálló kombinációja minden nőben felkelti a különlegesség érzését. Mindezt az egzotikus szantálfa, a pézsma és a borostyán festi alá, a pacsuli és a mandarin esszenciái frissességükkel egészítik ki a mágikus koktélt.

Eternity, Calvin Klein, Marionnaud 17.352 Ft "Forrás: Marinnaud
  • Spicy Charm, Douglas 7990 Ft

Érzéki, sugárzó és titokzatos: tökéletes választás azoknak, akik gyönyörűnek, csábítónak és lélegzetelállítónak érzik magukat. A Spicy Charmban harmonikus összhangban élnek meg egymás mellett a narancs és a grapefruit citrusos illatai, illetve mélyebb jegyek, mint arózsa, a jázmin és az írisz.

Spicy Charm, Douglas 7990 Ft Forrás: Douglas
A rövid haj volt a nyerő: 2017 legemlékezetesebb frizuraváltásaihttp://www.life.hu/trend/20171206-2017-legemlekezetesebb-frizuravaltasai.htmlAmi a nagy hajváltoztatásokat illeti, Hollywoodban többször megszaladt az olló a fodrászok kezében. A magyar sztárok idén kevésbé voltak bevállalósak, de azért egy-egy hajfestéssel ők is tudtak meglepetést okozni. Nézzük 2017 legnagyobb hajparáit! Trend--Botrányok és történelmi jelentőségű események: a legemlékezetesebb divatpillanatok 2017-bőlhttp://www.life.hu/trend/20171204-a-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2017bol.htmlRengeteg változáson ment keresztül 2017-ben a divat világa, de botrányoktól sem volt mentes az idei év: elég csak az Ikea és a Balenciaga esetét említeni, vagy a kissé sárdobálósra sikeredett főszerkesztőváltást a brit Vogue-nál. Mutatjuk az év legemlékezetesebb divatpillanatait! TrendOrigoJó üzenetet közvetítenek: divatikonok, akikre 2017-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20171129-divatikonok-akikre-2017-ben-figyeltunk-fel.htmlEgy fiatal, a munka iránt alázatos modell, egy hatvan feletti nő, aki szerint a divat mindenkié, és egy plus size modell, aki a pozitív testkép szószólója. 2017 decemberében az új divatikonok terén határozottan jó évet zárunk. Trend--Karácsonyi könyvajánló divatőrülteknekhttp://www.life.hu/trend/20171201-karacsonyi-konyvajanlo-divatorulteknek.htmlAz idei év nemcsak a szakácskönyvek terén volt kiemelkedő, a magyar könyvkiadás divat tematikájú kiadásokkal is elkényeztette az olvasókat. Megmutatjuk, melyek azok a könyvek, amelyek a karácsonyfa alatt is nagyszerűen mutatnának. Trend--A téli smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20171204-a-teli-smink-ot-alapszabalya.htmlA hideg, szeles, csapadékos időjárás erősen igénybe veszi bőrünket. Ahogy a benti meleg és a kinti hideg kontrasztja is. Hőérzetünk is másképp alakul, aminek hatására hajlamosak vagyunk még kevesebb folyadékot inni, pedig elengedhetetlen a bőséges folyadékbevitel ahhoz, hogy hidratált legyen a bőrünk. Összességében sokkal több figyelmet igényel bőrünk ápolása a téli időszakban, hogy ellenállóbb és ragyogóan üde legyen. TrendOrigo15 év után taszították le Gisele Bündchent a legjobban fizetett modellek trónjárólhttp://www.life.hu/trend/20171128-ok-2017-legjobban-fizetett-modelljei.htmlÉvről évre elkészül a legjobban fizetett modellek listája. Az előző évekhez képest hatalmas változás állt be az élversenyzők körében: 15 év után ugyanis letaszították a trónról Gisele Bündchent. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.