2017 legrondább estélyi ruhái a vörös szőnyegről

Oscar-díj ronda Golden Globe-díj vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen unalmas is lenne, ha mindig mindenki tökéletesen nézne ki. Akkor például nem születhetnének meg az olyan összefoglalók, mint ez is. Következzenek az év legrosszabbul megválasztott estélyi ruhái!

Amanda Peet Golden Globe-gálán viselt ruhája nagyon jellegtelen volt, a színésznő egy szürke kisegérnek tűnt benne.

Amanda Peet Forrás: AFP/Valerie Macon

Anna Chlumsky tavaly is bekerült a legrosszabbak közé, és idén is hasonló hibát követett el. Habár derékban szűkített volt a ruha, mégis zsákszerű hatása volt.

Anna Chlumsky Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébő

Ha kíváncsi vagy rá, kik bakiztak az elmúlt évek Golden Globe-gáláin, akkor kattints a fotókért!

A Screen Actors Guide-díjátadón Brie Larson aszimmetrikus ruhája okozott feltűnést, de sajnos nem a jó értelemben. A színésznőn nagyon furcsán állt a ruha: kissé eldeformálódott benne a felsőteste.

Brie Larson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Csak most látjuk, hogy Katy Perrynek mennyire jót tett a stílusváltás. A Grammy-n még hosszú hajjal láthattuk és egy elképesztően rosszul kitalált ruhában.

Katy Perry a Grammy-gálán Forrás: AFP/Frazer Harrison

Katy Perry a MET-gálán is furcsa szerelésben jelent meg. A jelmezszerű ruha ugyan nem véletlen, kissé talán túltolta az outfitet: nézzétek csak meg a cipőjét. Ilyen tevepatát régen láttatok, igaz?

Katy Perry Forrás: AFP

A MET-gálán Madonna is sokkolta a rajongóit. Ő nem a témához öltözött, így nem is tudni, hogy miért éppen egy terepmintás estélyire esett a választása, mindenesetre meglehetősen ízléstelen lett az összhatás.

Madonna Forrás: AFP

A Billboard zenei díjátadón Celine Dion mindenkit meglepett, amikor órási vállakkal lépett a vörös szőnyegre. Az biztos, hogy nem lehetett könnyű mozogni ebben a ruhában, és annak is izgalmas lehetett, aki Celine Dion mellett foglalt helyet a díjátadón.

Celine Dion Forrás: AFP/Mark Ralston

Kim Kardashian a Los Angeles Fashion Awardson jelent meg ebben az áttetsző anyagú, gyöngyökkel és gyapjúrátétekkel kivarrt ruhában. Megelehetősen kaotikus lett a végeredmény, és nem is állt jól Kimnek.

Kim Kardashian Forrás: Getty Images

Natalia Vodianova a Brit Awards legrosszabbja volt. Egyszerűen béna volt ez a ruha: egy kis cirkuszos, illetve revütáncos hangulat jött át belőle, de mindez az ízléstelenséggel áthatva.

Natalia Vodianova Forrás: NORTHFOTO/PA/Ian West

Szerencsére nem olyan eseményre választotta ezt a ruhát Anne Hathaway, amit az egész világ figyelemmel követ. Csupán egy filmpremier volt, de ha azt nézzük, hogy egy egész estét kellett ebben kibírnia, akkor mindegy is.

Anne Hathaway Forrás: AFP, Northfoto

Kié volt 2017 legrondább estélyi ruhája?

Botrányok és történelmi jelentőségű események: a legemlékezetesebb divatpillanatok 2017-bőlhttp://www.life.hu/trend/20171204-a-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2017bol.htmlRengeteg változáson ment keresztül 2017-ben a divat világa, de botrányoktól sem volt mentes az idei év: elég csak az Ikea és a Balenciaga esetét említeni, vagy a kissé sárdobálósra sikeredett főszerkesztőváltást a brit Vogue-nál. Mutatjuk az év legemlékezetesebb divatpillanatait! TrendOrigoJó üzenetet közvetítenek: divatikonok, akikre 2017-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20171129-divatikonok-akikre-2017-ben-figyeltunk-fel.htmlEgy fiatal, a munka iránt alázatos modell, egy hatvan feletti nő, aki szerint a divat mindenkié, és egy plus size modell, aki a pozitív testkép szószólója. 2017 decemberében az új divatikonok terén határozottan jó évet zárunk. Trend--A téli smink 5 alapszabályahttp://www.life.hu/trend/20171204-a-teli-smink-ot-alapszabalya.htmlA hideg, szeles, csapadékos időjárás erősen igénybe veszi bőrünket. Ahogy a benti meleg és a kinti hideg kontrasztja is. Hőérzetünk is másképp alakul, aminek hatására hajlamosak vagyunk még kevesebb folyadékot inni, pedig elengedhetetlen a bőséges folyadékbevitel ahhoz, hogy hidratált legyen a bőrünk. Összességében sokkal több figyelmet igényel bőrünk ápolása a téli időszakban, hogy ellenállóbb és ragyogóan üde legyen. TrendOrigoRuhamustra a Comet-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20171209-ruhamustra-a-comet-galarol.htmlPénteken este rendezték meg a Comet-díjátadót, ahol természetesen sok magyar híresség tiszteletét tette. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokat! Trend--15 év után taszították le Gisele Bündchent a legjobban fizetett modellek trónjárólhttp://www.life.hu/trend/20171128-ok-2017-legjobban-fizetett-modelljei.htmlÉvről évre elkészül a legjobban fizetett modellek listája. Az előző évekhez képest hatalmas változás állt be az élversenyzők körében: 15 év után ugyanis letaszították a trónról Gisele Bündchent. TrendA hónap sminktrükkje: a holografikus ragyogás!http://www.life.hu/trend/20171128-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-hatas.htmlHa igazán ki akarsz ragyogni a tömegből, akkor a legújabb őrületet, a holografikus hatást imádni fogod, igazi partikellék. A folyton változó divatáramlat újra felfedezte a hetvenes évek vibráló csillogását, ami még több lehetőséget kínálva tért vissza: nemcsak a ruhák és kiegészítők terén izgalmas, hanem a sminktermékekben is. A kínálatban van holografikus szemhéjpúder, highlighter és szájfény is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.