színésznő színdarab jelmez Nagy-Kálózy Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színpadi jelmeze torzította el a színésznő arcát, felismerhetetlen.

Nagy-Kálózy Eszter alakítja Jean Cocteau Szent szörnyetegek című darabjában Esthert, aki a szerepe szerint egy bulvárszínház sztárja. A Dér András rendezte darabban szerelem, féltékenység és gyűlölet is van, csupa olyan helyzet és érzelem, amelyeket mind jól ismerünk a saját életünkből. A történetet Cocteau a második világháború idején írta, a hazai ősbemutató pedig a Nemzeti Színház Kamaraszínházában volt 1945. október 4-én.

A darab egyik jelentében annyira elcsúfítják a népszerű színésznőt, hogy teljesen felismerhetetlen az arca. A nagy-Kálózy Eszterről készült döbbenetes fotót itt tudod megnézni.

Döbbenetesen csúnya lett Palvin Barbi: fotó!

Palvin Barbitól megszokhattuk már, hogy az összes létező fotóján úgy néz ki, mint egy álom. Formás popsi, vonzó dekoltázs és vakító szempár néz vissza ránk a képeiről, ám ez úttal most egészen más a helyzet. Kifejezetten visszataszító a sztár...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.