Michal Gajdošech lett a világ legszexibb testű férfija

Forrás: Instagram/Michal Gajdošech -
szexi férfi test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén másodjára tartották meg a férfiaknak szóló szépségversenyt, ezúttal Lengyelországban. világ minden tájáról érkeztek versenyzők a megmérettetésre, a legszebb test címet viszont egy szlovák férfi zsebelte be: Michal Gajdošech-é lett a cím!

Már másodjára rendezték meg a világ legszebb férfijának kiválasztását. Ezúttal Lengyelországban tartották a versenyt, ahová a világ minden tájáról érkeztek versenyzők, hogy megmérettessenek. A bírák dolga nem volt könnyű, hiszen rengeteg szexi és szép férfi közül kellett kiválasztani a győztest, de nemcsak egyetlen díjat osztottak ki.

Michal Gajdošech, a világ legszexibb testű férfija Forrás: Instagram/Michal Gajdošech

Kiválasztották a legszexibb testű férfit is, aki nem más lett, mint a szlovák Michal Gajdošech, aki összesítettben ráadásul a világ negyedik legszebb férfija. Büszke lehet az eredményére, amiért nagyon megdolgozott: azok a kockák nem alakulnak ki maguktól!

Levágatta haját Nádai Anikóhttp://www.life.hu/trend/20171217-levagatta-hajat-nadai-aniko-musorvezeto.htmlA csinos műsorvezető a Facebookon mutatta meg új frizuráját. TrendOrigoNyitott ingben, cowgirlként pózolgat Christina Aguilerahttp://www.life.hu/trend/20171217-nyitott-ingben-cowgirlkent-pozolgat-christina-aguilera.htmlA szőke világsztár ismét megvillantotta a domborulatait, nehogy elfelejtsük milyen jól néz ki, helyesebben megint milyen jól néz ki. TrendOrigoLuxus Vivien arca retus előtt és utánhttp://www.life.hu/trend/20171217--luxus-vasvari-vivien-arca-retus-elott-es-utan.htmlVivienről eddig is tudtuk, hogy szereti, amit a tükörben lát. Trend--2017-ben mindenhol meztelen ciciket láttunk: a legsokkolóbb dekoltázsok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20171214-foszerepben-a-dekoltazsok-es-a-meztelen-cicik.htmlSem a pucérkodásból, sem a gigantikus dekoltázsokból nem volt hiány 2017-ben a vörös szőnyeges eseményeken. Most összeszedtük nektek a legnagyobb ciciparákat: merész és sokkoló fotók következnek! TrendOrigo2017 legkerekebb mellei: topmodellek, világsztárok és hazai hírességek a listánhttp://www.life.hu/trend/20171217-irina-shayk-nicole-scherzinger-rita-ora-ashley-graham-palvin-barbara-kiss-ramona-az-ev-legkerekebb.htmlA Life.hu 2017-ben is csokorba szedte azokat a hírességeket, akik a legtökéletesebb dekoltázsal rendelkeznek. Toplistánkon egyaránt helyet kaptak modellek, magyar és külföldi celebek, színésznők és playmate-ek. Nektek nincs is más dolgotok, mint hogy végignézzétek a galériánkat és a Facebookon kommenteljetek, szerintetek, melyikük a legdögösebb sztárcsaj. TrendOrigoSzépészeti beavatkozáson esett át Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/trend/20171216-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-ruzsa-magdi.htmlA műveletről fotót is posztolt az énekenső.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.