Kim Kardashian Paris Hilton szelfi Nicole Scherzinger Rita Ora celeb Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegyűjtöttük azokat a szexi celebszelfiket, amikről felrobbant az internet.

A 2017-es évben egy újabb őrület is született a szelfizés nyomán, még pedig a "belfie": ez tulajdonképpen nem más, mint a saját fenekünkről készített fotó. Természetesen ezt az újdonságot is sokan kipróbálták, ám az abszolút nyertesek mégsem belfie-zők közül kerültek ki: számunkra a top 5-ös listát Nicole Scherzinger, Emily Ratajkowski, Lindsey Pelas, Rita Ora és Kylie Jenner alkotják.

So much fun last night! Can't wait for y'all to see what's coming!

Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) által megosztott bejegyzés,

Sunday

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Good morning from me and my @loungeunderwear

lindsey (@lindseypelas) által megosztott bejegyzés,

Out-take with @voguemagazine @voguebeauty check it out now

Rita Ora (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

20 ⭐️

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Elizabeth Hurley bikiniben kívánt boldog karácsonyt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171226-elizabeth-hurley-bikiniben-kivant-boldog-karacsonyt-foto.htmlElizabeth Hurley már 52 éves, de úgy néz ki, mint egy harmincas évei elején járó szupermodell.TrendOrigo2017 legszebb sminkjei a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20171213-2017-legszebb-sminkjei.htmlAz év tele volt meglepetésekkel, szenzációs vörös szőnyeges események zajlottak, ahol csak úgy hemzsegtek a hírességek. A teljesség igénye nélkül, íme az 5 említésre méltó sztársmink 2017-ből. Trend--Palvin Barbi pizsiben pózolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171226-palvin-barbi-pizsiben-pozolt-foto.htmlPalvin Barbi még akkor is szexi, ha nem akar az lenni.Trend--Ezek voltak a legőrültebb és leghaszontalanabb divatcikkek 2017-benhttp://www.life.hu/trend/20171206-a-legorultebb-es-leghaszontalanabb-divatcikkek-2017ben.htmlA divat nemcsak a praktikumról szól, az emberek kísérletező kedve sokszor olyan tárgyakat eredményez, amiket nemcsak, hogy nem hordanánk, de nem is lehet mást kezdeni velük, mint jó hangosan nevetni rajtuk. Ilyen divatcikkek következnek most! TrendOrigoÚj frizurával pózol Tápai Szabinahttp://www.life.hu/trend/20171224-uj-frizuraval-pozol-tapai-szabina-frufrut-vagatott.htmlKucsera Gábor felesége frufrut vágatott magának. Trend--Baukó Éva megint nadrág nélkül indult el otthonról: videóhttp://www.life.hu/trend/20171223-bauko-eva-megint-nadrag-nelkul-indult-el-otthonrol-video.htmlBaukó Éva nagyon sokat fogyott és kirobbanó formában van, amit folyamatosan meg is mutat. Ezt tette most is.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.