Hódi Pamela frizura fotó színes haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela új frizurája sokakat megdöbbentett: színes haja ugyanis talán még sosem volt a sztárnak. 

Hódi Pamela tavaly télen vált meg a szőke tincseitől, és festette be a haját barnára. A változás több rajongót is meglepett, hiszen mindenki a világos frizurához volt szokva. Ám idén év elején ismét hajszínt váltott, pedig úgy tűnt, hogy meg van elégedve az eredménnyel.

Néhány héttel ezelőtt pedig újból visszatért a szőke frizurához, amit a közösségi oldalán is megmutatott a rajongóknak. Úgy tűnik, nem tud véglegesen elköteleződni sem a szőke, sem a barna hajszín mellett.

Ezúttal viszont olyan árnyalatokkal spékelte meg a világos hajszínt, hogy nem is hittünk a szemünknek: Pamela hajában kék, zöld és rózsaszín tincsek láthatóak. Természetesen ezt is megmutatta a követőknek, akik imádták:

És a végeredmény @joico_hungary

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Elképesztően szexi fotósorozat készült Hódi Pameláról

Egy igazán vad és szexi fotósorozat készült Hódi Pameláról. Az egyik képet már meg is mutatta rajongóinak az Instagramján. Sőt, azt is elárulta, hogy miért készíttetett magáról ilyen dögös fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.