Elképesztően dögös az 51 éves Salma Hayek: fotó!

fotó szexi Salma Hayek bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotót villantott a követőinek az 51 éves Salma Hayek. Nem csoda, hogy büszkén vállalja a testét. 

Az 51 éves Salma Hayek kétségtelenül szexszimbólumnak számít a színésznők világában. Egy igazi bombázó, aki láthatóan ki van békülve magával, és büszkén áll ki a világ elé. Nem is csoda, hogy egyensúlyban éli az életét, hiszen megtalálta a boldogságát az anyaszerepben, és a 8 éve tartó házasságában is jól érzi magát.

Korábban elárulta, hogy mi a jó házassága titka: leszögezte, hogy nem minden a szex. Pedig aki 51 évesen is ilyen jól néz ki, annak bizonyára nehéz lehet férfiként ellenállni.

I adore the ocean adoro el mar. #ocean #nature #nofilter

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

A bikinis fotójától tűzbe jöttek a rajongói, közel 400.000 kedvelést nyomtak a posztra, és rengeteg elismerő komment is érkezett.

Smink nélkül felismerhetetlen Salma Hayek

Salma Hayek az egyik legszexibb hollywoodi világsztár az 50 pluszos kategóriában. Formás idomai és mindig tökéletes megjelenése a legtöbbször elismerést vált ki az emberekből, minimum 10 évet letagadhatna a korából. Ezúttal viszont nem kellett volna lefotóznia magát...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.