Halle Berry bugyi nélkül lépett a vörös szőnyegre - Fotó

szexi Halle Berry vörös szőnyeg bugyi nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry-n tényleg nem fog a kor: az 51 esztendős színésznő ezúttal a vörös szőnyegen mutatta meg bomba alakját egy átlátszó, merész ruhában.

Halle Berry a napokban egy kaliforniai díjátadó vörös szőnyegén keltett feltűnést egy merész ruhakölteménnyel. A darab felül szinte teljesen átlagos volt, ám az alsó részét igen trükkösre szabták. Nem csak a combjait villantotta meg az átlátszó anyag, de azt is nyilvánvalóvá tette, hogy nincs rajta bugyi. Szerencsére igen stílusosan viselte az estélyit és megúszta kellemetlen pillanatok nélkül.

A színésznő 50 fölött megdöbbentően jól néz ki, talán sokan emlékeznek arra a bikinis fotójára, amit még tavaly nyáron osztott meg követőivel az Instagramon. Nem tudni, hogyan csinálja, de testét akár a 20 évesek is megirigyelhetik.

@naacpimageawards #imageawards

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Húszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoIgazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igazoltatas-soran-akadt-ki-a-szonda-nyertes-zsuzsanal-rendorseg.htmlElképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát. TV + Sztárok--Újra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duckhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-ujra-osszejott-felesegevel-a-hip-hop-boyz-enekese-o-g-duck.htmlJelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--Liz Hurley ismét megvillantotta bomba alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-liz-hurley-ismet-megvillantotta-bomba-alakjat-foto.htmlIsmét megvillantotta bomba testét Elizabeth Hurley: 52 évesen, édesanyaként is elképesztően jól néz ki. TV + Sztárok--14 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-14-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-risztov-eva-szoke.html14 éve készült Risztov Éváról az a fotó, amit nemrég posztolt közösségi oldalára. Szinte rá sem ismerni: a plakáton szőke fürtökkel látható. TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.