2018-as naptár készült a Miss Balaton szépségeiről

Forrás: Red Lemon Media -
Miss Balaton naptár szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érzéki fehérneműben és csábító pillantásokkal keltenek életre egy-egy hónapot 2018-ban a Miss Balaton szépségei. A limitált kiadású naptárat egy közös vacsorával ünnepelte Rákos Lili, Németh Niki, Ollári Barbara, Hegedűs Zoé és Szabó Annabella a tanácsadókkal és mentorokkal közösen.

A novemberi Miss Balaton Winter Party-t követően ismét modellként bizonyítottak a verseny szépségei a 2018-as Miss Balaton naptár elkészülésekor.

Érzéki képek az év minden hónapjára Forrás: Red Lemon Media

A bikinis és koktélruhás koncepciót követően ezúttal szexi fehérneműkben álltak Ajkai Dávid kamerája elé, amelynek eredménye egy minden eddiginél érzékibb és titokzatosabb képsorozat lett.

Így ünnepeltek a lányok Forrás: Red Lemon Media

Rákos Lili, Németh Niki, Ollári Barbara, Hegedűs Zoé és Szabó Annabella a trénerekkel és tanácsadókkal, vagyis Epres Pannival, Iszak Esztivel, Lipcsei Bettával és Marton Adriennel együtt, egy közös vacsorával ünnepelte a 2018-as Miss Balaton naptár megjelenését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.