Anyaszült meztelenül kóborol az erdőben Robbie Williams: fotó

Forrás: Instagram/Ayda Field Williams -
Robbie Williams fotó meztelen erdő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amennyit Robbie Williams meztelenkedik, azt hihetnénk, hogy az énekes nem is nagyon szereti a ruhákat. Újabban egy erdőben dobta le magáról a textilt. 

Robbi Williams lassan már olyan lesz, mint Emily Ratajkowski, csak férfiban. Az énekes ugyanis a modellhez hasonlóan nagyon szeret meztelenkedni, és szinte már minden szögből láthattuk őt ruha nélkül. Új könyvét is teljesen pucéran reklámozta, de a karácsonyfa alatt is láthattuk őt ruha nélkül. Különösebb alkalom sem kell neki ahhoz, hogy meztelenkedjen, de különleges helyszín annál inkább.

Robbie Williams nagyon szeret pucérkodni Forrás: Instagram/Ayda Field Williams

Insatagram-oldalán ugyanis egy újabb pucér képet mutatott magáról Robbie, ezúttal egy erdőben szabadult meg a ruhájától az énekes. Egészen természetes hatást kelt, ahogy meztelenül sétálgat a fák között.

Robbie Williams (@robbiewilliams) által megosztott bejegyzés,

Miló Viktória nagyon dögös koktélruhában: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180122-milo-viktoria-nagyon-dogos-koktelruhaban.htmlDögös koktélruhájában első pillantásra rá sem lehet ismerni Miló Viktóriára, hiszen nem így szoktuk meg, de ez a szerelés is elképesztően jól áll neki. TrendOrigoPlatinaszőke hajat villantott Judy - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180122-platinaszoke-hajat-villantott-judy-foto.htmlPlatinaszőke hajat villantott a Groovehouse énekesnője, Judy. Új frizurája éveket fiatalít rajta. TrendOrigoTrendjelentés a SAG-díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180122-trendjelentes-a-sreen-actors-guild-voros-szonyegerol.htmlIdén 24. alkalommal rendezték meg a Screen Actors Guide díjátadó gálát, ahonnan a leghíresebb színésznők sem hányoztak. Most megmutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait! TrendOrigoParis Hilton bugyi nélkül pózol: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20180121-paris-hilton-bugyi-nelkul-pozol-foto.htmlParis Hilton szereti meglepni a rajongóit: hol eljegyzésének hírével robbant, hol pedig egy pucér fotóval. Trend--Vilmos herceg 60 ezret költött volna hajvágásra?http://www.life.hu/trend/20180121-vilmos-herceg-60-ezret-koltott-volna-hajvagasra.htmlVilmos herceg a napokban levágatta az amúgy is kevés haját, új kinézete körül pedig igazi csata alakult ki. Elterjedt a hír, körülbelül 60 ezer forintot fizetett a fodrászatért.Trend--Tóth Andi így szeret pózolni a legjobban: fotó!http://www.life.hu/trend/20180121-toth-andi-igy-szeret-pozolni-a-legjobban.htmlÚgy tűnik, van egy póz, amelyben Tóth Andi igazán szexinek érzi magát, így aztán a legtöbb esetben nem is tér el ettől a jól beválttól. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.