Heti trendjelentés: Cindy Crawford 16 éves lánya az új street style ikon

Kaia Gerber Kate Hudson Ashley Graham vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen izgalmas hetet zártunk, ami a vörös szőnyeges eseményeket illeti. A hetet a SAG-díjátadóval indítottuk, majd jött az haute couture divathét Párizsban, a Sundance Filmfesztivál, és helyi idő szerint hétfőn hajnalban a Grammy-díjakat is kiosztják. Nézzük a hét eddigi legemlékezetesebb outfitjeit!

Sztárok Párizsban

Marion Cotillard a Jean Paul Gaultier divatbemutatón jelent meg ebben a hosszított pulóverben, ami most nagyon trendi, a színésznő ráadásul tudta is viselni. Kate Hudsont a Valentino show-ra igyekezve kapták el a fotósok, és nagy örömmel láttuk, hogy végre szuperül nézett ki a színésznő, nem úgy, mint a korábbi vörös szőnyeges eseményeken.

Marion Cotillard, Kate Hudson Forrás: Getty Images

Sundance Filmfesztivál

A Sundance Filmfesztivál nem tartozik a legnívósabb filmünnepek közé. Ez jól látszik azon is, hogy az estélyik helyett jóval lazább outfitekben vonulnak a sztárok a vörös szőnyegen. Priyanka Chopra szerelése nemcsak laza, kissé rendetlen is volt. A csipkével szegélyezett selyemszoknyához egy meglehetősen absztrakt pulóvert választott a színésznő. A második babájával várandós Chrissy Teigen ennél letisztultabb öltözékre szavazott: bőrnadrágot és poncsót viselt.

Priyanka Chopra, Chrissy Teigen Forrás: Getty Images

Ashley Graham stílusleckéi

Ashley Graham újra megmutatta a világnak, hogyan kell plus size nőként csinosan öltözködni. Ezen a héten is elképesztően dögösen festett a választott ruhákban, és csak egy kifogásunk van: az ezüst színű ruhához készült sminkje bizony nem sikerült a legjobban.

Ashley Graham Forrás: Getty Images

Street style ikonok

Gigi Hadid már évek óta az egyik legstílusosabb modell ikonnak számít, de mindig akadnak újabb kihívói. Ezúttal a 16 éves Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya mutatta meg, hogy vele is számolni kell a street style királynői között. Egyébként mindkettőjüket a repülőtéren kapták lencsevégre a fotósok, és némi hasonlóság van is az outfitjükben, de talán egy hajszállal még mindig Gigi vezet.

Gigi Hadid, Kaia Gerber Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.