Grammy 2018: majdnem a színpadra tálalta melleit a bevadult Rihanna

Forrás: REUTERS/Lucas Jackson -
mell Grammy 2018 dekoltázs Rihanna tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna sosem félt attól, hogy a határait feszegesse, és ezt a 60. Grammy-gálán ismét be is bizonyította. Gondolhatta volna, hogy nem lesz jó vége annak, ha egy spagettipántos, rózsaszín ruhácskában lép színpadra és ott vad táncolásba kezd.

A 29 éves énekesnő majdnem a színpadra tálalta melleit a Grammy-gálán. Annyira beleélte magát az afrikai táncmozdulatokba, hogy eszébe sem jutott, hogy a ruha dekoltázsa félrecsúszhat. A képen is jól látható, hogy Rihannát pár milliméter mentette csak meg a bajtól.

Majdnem a színpadra tálalta melleit a bevadult Rihanna Forrás: REUTERS/Lucas Jackson
Új frizurája van Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-uj-frizuraja-van-katalin-hercegnonek-amit-levagatott-rakos-betegeknek-ajanlotta-fel.htmlKatalin jótékony célra ajánlotta fel haja egy részét, hogy parókát készíthessenek belőle rákos betegeknek.TV + Sztárok--Meghízott és lepukkant a Baywatch egykori sztárja, Yasmine Bleethhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-meghizott-es-lepukkant-a-baywatch-egykori-sztarja-yasmine-bleeth.htmlEgy időben minden nő a Baywatch piros úszóruhás nagymellű vékony derekű, hosszú lábú vízimentőire szeretett volna hasonlítani, a férfiak pedig odáig voltak a szexszimbólum csajokért. Nos, néhányan még ma is dögösek közülük, de ez Yasmine Bleeth-ről, vagyis Caroline-ról nem mondható el. TV + Sztárok--A Dal: Facebookján reagált kiesésére Singh Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-a-dal-facebookjan-reagalt-kiesesere-singh-viki.htmlSzombat esti kiesése után Viki reagált a rajongói kommentekre és elmondta, egy ideig nem indul el az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján.TV + Sztárok--VV Fanni-ügy: Hajdú Péter Frizbijében Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter http://www.life.hu/sztarok/20180128-vv-fanni-ugy-hajdu-peter-frizbijeben-dr-lichy-jozsef-a-csalad-ugyvedje-es-doszpot-peter.htmlHajdú Péter ATV-n futó műsorában a vasárnap esti Frizbiben Dr. Lichy József, a család ügyvédje és Doszpot Péter VV Fanni meggyilkolásának körülményeit járják körbe. TV + Sztárok--Gyerekkori fotón Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-gyerekkori-foton-aleska-safrany-emese.htmlA sztárok gyerekkori képeit szinte minden olvasó szereti nézegetni. Aleska is jónéhány lájkot begyűjtött vele. TV + Sztárok--6 kilót hízott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180128-6-kilot-hizott-vajna-timea-dietaba-kezd.htmlAzért a pluszkilók hallatán nem Vajnai Tímea jut az eszünkbe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.