Rövid frizurával lepte meg rajongóit Natalia Oreiro - Fotók

frizura Natalia Oreiro 40 év felett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vad angyal egykori sztárja, Natalia Oreiro 40 esztendős, de jobban néz ki, mint valaha. Nemrég a haját is rövidre vágatta, a rajongói imádják friss fotóit.

Úgy tűnik, mintha egy percet sem öregedett volna a Vad angyal óta, pedig Natalia Oreiro tavaly májusban a 40. életévét is betöltötte. Persze nem lennénk meglepődve, ha mostani külsejéhez a plasztikai sebészek segítsége is hozzájárult volna, kétségtelen, hogy bombaformában van. Nemrég hosszú tincseitől is megvált, így még fiatalosabbnak tűnik.

Fotos para Israel ❤️

club de fans de Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_official) által megosztott bejegyzés,

Primer día re loca

club de fans de Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_official) által megosztott bejegyzés,

Grammy 2018: a színpadon fakadt sírva Keshahttp://www.life.hu/sztarok/20180129-grammy-2018-a-szinpadon-fakadt-sirva-kesha.htmlMegindító produkciója után a színpadon fakadt sírva Kesha az idei Grammy-díjátadón. TV + Sztárok--Meghan Markle-t kérték fel Katalin hercegné helyettesítésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180129-meghan-marklet-kertek-fel-katalin-hercegne-helyettesitesere.htmlA hírek szerint Meghan Markle fogja helyettesíteni Katalin hercegnét egy fontos, hivatalos eseményen. Ezzel ismét felerősödhet az a pletyka, miszerint a leendő sógornők között egyfajta versengés látszik kibontakozódni. TV + Sztárok--Jackóval való kapcsolatáról vallott Macaulay Culkinhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-michael-jacksonnal-valo-kapcsolatarol-vallott-macaulay-culkin.htmlMichael Jackson szerette, ha gyerekek veszik körül, sokan azonban ezt nem nézték jó szemmel és pedofíliával vádolták a sztárt. Később ejtették a vádakat és felmentették. Most az egykori gyermekszínész, Macaulay Culkin vallott őszintén arról, milyen volt a kapcsolata Jackóval. TV + Sztárok--Igazi mintaapa: Szabó Zsófi férje bepelenkázta a kis Mendelthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-igazi-mintaapa-szabo-zsofi-ferje-bepelenkazta-a-kis-mendelt.htmlMegtörtént az, amire még Szabó Zsófi sem számított: férje, Zsolti tisztába tette kisfiukat, Mendelt. TV + Sztárok--A Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-a-real-madrid-sztarjaival-bulizott-hajdu-peter-fotok.htmlA Real Madrid sztárjaival bulizott Hajdú Péter. A társaság egy jótékonysági mérkőzés után vágott bele a budapesti éjszakába. TV + SztárokOrigoCsalódottak az erdélyi rajongók: nem vetítik le a Viszkist Csíkszeredánhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nem-vetitik-le-a-viszkist-csikszeredan.htmlNem lesz látható Csíkszeredán a Viszkis című film, amelyet már több erdélyi moziban is vetítenek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.