Csobot Adél fehérneműben pózol: fotó

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
fehérnemű Csobot Adél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél egy gyerek édesanyja, de úgy tűnik, neki nem látszik meg az alakján, hogy szült: boldogan megmutatta, hogyan néz ki fehérneműben. 

Csobot Adéltól nem áll távol az, hogy megmutassa testét, legutóbb épp egy meztelen fotó miatt tört ki a háború a kommentelőik között: Istenes Bence ugyanis hármasban fürdőzős képet tett közzé az Instagram-oldalán. Ők nem látnak semmi rendkívülit abban, hogy ilyen meghitt pillanatot is megosztanak, néhány rajongójuknál azonban kiverték a biztosítékot.

Csobot Adél megmutatta magát fehérneműben Fotó: Marton Szilvia/Origo

Az anyuka az akkori dühös kommentek ellenére ezúttal is közzétett egy intim fotót, viszont most csak saját magáról: melltartóban örökítette meg alakját.

Csobot Adél így néz ki fehérneműben Forrás: Insatstory/Csobot Adél

Istenes Bence és Csobot Adél szex utáni fotót posztolt

Igen intim fotót osztott meg közösségi oldalán Istenes Bence. Erre a követői is felhvíták a figyelmét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.