Bikiniben is büszkén vállalja idomait Natalia Lorenzo plus size modell

fotók szex plus size modell bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal plus size modellt imád most az internet: a 18 éves Natalia Lorenzo bikiniben is bátran mutatja meg idomait.

Ashley Graham nyomdokaiba léphet a 18 esztendős Natalia Lorenzo. A gyönyörű plus size modell már a közösségi oldalakon is nagyon népszerű, több mint 80 ezren követik. A kolumbiai születésű szépség korábban szégyellte testét és depresszióban is szenvedett, végül azonban sikerült elfogadnia önmagát és ma már bikiniben is büszkén vállalja idomait.

Íme, néhány fotót róla!

Little sneak peek from today’s shoot starting off this year right ✨ #2018 #curvemodel #plussizemodel #beach #southbeach

Natalia Lorenzo (@lordenzo__) által megosztott bejegyzés,

Autóbalesetben életét vesztette Rasual Butler kosárlabdázó és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-autobalesetben-eletet-vesztette-rasual-butler-kosarlabdazo-es-enekesno-felesege.htmlAutóbalesetben életét vesztette a 38 esztendős egykori NBA játékos, Rasual Butler és énekesnő felesége, Leah LaBelle Vladowski. TV + Sztárok--Beadta a válópert Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180202-beadta-a-valopert-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-gyerek.htmlMost már biztos: elválik Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. A színész most elárulta, miért döntöttek így. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a Love Story gyönyörű sztárja, Ali MacGrawhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-igy-nez-ki-most-a-love-story-gyonyoru-sztarja-ali-macgraw.htmlKi ne emlékezne a Love Story gyönyörű főszereplőjére, a Jenny-t alakító Ali MacGrawra? A színésznő ma már közeledik a 80. életévéhez és boldog nagymama. TV + SztárokOrigoHivatalos: Katherine Heigl lép Meghan Markle helyébehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-katherine-heigl-lep-meghan-markle-helyebe.htmlMáris megvan Meghan Markle utóda: a Grace klinikából is ismert Katherine Heigl kapott szerepet a Briliáns elmék című sorozatban. TV + Sztárok--Tovább halogatja az esküvőt a Barátok közt sztárja, Solti Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-tovabb-halogatja-az-eskuvot-a-baratok-kozt-sztarja-solti-adam.htmlTovább halogatja az esküvőt a Barátok közt jóképű színésze, Solti Ádám és kedvese, Bernadett. Nyomós okuk van rá. TV + SztárokOrigoGáspár Győző belenézett a kamerába és bocsánatot kért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-gaspar-gyozo-belenezett-a-kameraba-es-bocsanatot-kert-video.htmlGáspár Győző újabb problémás ügybe keveredett, egy korábbi kijelentése miatt becsületsértésért jelentették fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.