Thaiföldről posztolt fürdőruhás képet Szűcs Judith

Thaiföld nyaralás fürdőruha Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dicsérő kommentek hada érkezett ahhoz a bikinis fotóhoz, melyet közösségi oldalán osztott meg a 64 éves híresség.

Kockás fürdőruhában és fehér baseball sapkában sütkérezik Szűcs Judit Thaiföldön, aki 64 évesen is büszke lehet idomaira. Ezt rajongói is észrevették, hiszen számos pozitív hangvételű komment érkezett a közösségi oldalán megosztott fotóhoz.

Ábel Anita ugyan azt a ruhát viseli a Sztárban sztár+1 kicsiben, mint Hosszú Katinka a Sportolói gálánhttp://www.life.hu/trend/20180204-abel-anita-hosszu-katinka-ruhajat-viseli.htmlÁbel Anita a ma esti Sztárban sztár+1 kicsi döntőjében ugyan azt a ruhát viseli, mint Hosszú Katinka a sportolói gálán.TrendFotó: Polyák Attila - OrigoTóth Vera estélyi ruhában mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180204-toth-vera-estelyi-ruhaban-mutatta-meg-magat-foto.htmlTóth Vera báli ruhába bújt.TrendOrigoÍgy néz ki most Novák Heni, a Jóban rosszban egykori sztárja: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180204-igy-nez-ki-most-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-foto.htmlÉvekkel ezelőtt hagyta el az országot, szerelme, Noszály Sándor kedvéért a gyönyörű színésznő. A pár azóta már szakított, Novák Heni pedig egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot, ám továbbra is Amerikában él.TrendOrigoPalvin Barbi beterpesztett legújabb fotójánhttp://www.life.hu/trend/20180204-palvin-barbi-beterpesztett-legujabb-fotojan-szexi.htmlPalvin Barbi naponta ontja magából a szexi fotókat: ezúttal terpesztéssel vette le rajongóit a lábáról.Trend--Puskás Peti bajuszra váltott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180204-puskas-peti-bajuszra-valtott-foto.htmlPuskás Peti favágó stílusra váltott: színes inget és bajuszt visel legutóbbi fotóján.Trend--Arcukat is szőrtelenítik a nők - ez az új trendhttp://www.life.hu/trend/20180204-arcukat-is-szortelenitik-a-nok-ez-az-uj-trend.htmlMár nem csak a férfiak borotválják az arcukat, hanem a nők is. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.