Fürdőruhás fotót osztott meg Gáspár Evelin, imádják a követői

fotó Nyár Gáspár Evelin tengerpart fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruhás fotóval emlékszik vissza az előző nyárra Gáspár Evelin. Követői elhalmozzák bókokkal a közösségi oldalán.

Nagyon sokat fogyott az elmúlt hónapokban Gáspár Evelin, aki nem fél többé megmutatni vékony alakját. Láthattuk már egy rövid garbóban és csizmában, most pedig egy fürdőruhás fotót töltött fel közösségi oldalára. A kép valószínűleg az elmúlt nyáron készülhetett valahol a tengerparton. Evelin háttal látható kiengedett hajjal egy stégen ücsörögve. Rajongói oda is írták a képhez, hogy csodásan néz ki.

‍♀️ #throwback #summer #whipthehair

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Smink nélkül mutatta meg az arcát Dobó Kata - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-smink-nelkul-mutatta-meg-az-arcat-dobo-kata-foto.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról Dobó Kata, követői máris elhalmozták lájkokkal. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila elvesztette kollégáját és barátját: ehunyt Kiss Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-arpa-attila-elvesztette-kollegajat-es-baratjat.htmlÁrpa Attila közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt: meghalt barátja és kollégája. TV + Sztárok--Magányáról írt dalt MC Hawer - a randioldalakon sem talált társathttp://www.life.hu/sztarok/20180206-maganyarol-irt-dalt-mc-hawer-a-randioldalakon-sem-talalt-tarsat.htmlAz egyéjszakás kalandokból elege van, már a randioldalak sem hozzák meg a sikert Koczka Gézának, azaz MC Hawernek. Elkeseredettségének dalban adott hangot. TV + Sztárok--Újabb sztárfellépőt jelentett be az EFOTT: Jessie J is felléphttp://www.life.hu/sztarok/20180206-ujabb-sztarfellepot-jelentett-be-az-efott-jessie-j-is-fellep.htmlA magyar közönség először találkozhat Jessie J énekesnővel itthon: ő lesz az EFOTT egyik sztárfellépője. TV + Sztárok--Durva videóban szerepel Natalie Portman, így még biztosan nem láttadhttp://www.life.hu/sztarok/20180206-durva-videoban-szerepel-natalie-portman-igy-meg-biztosan-nem-lattad.htmlSzürreális videót jelentetett meg a napokban Natalie Portman: a gyönyörű színésznő káromkodva rappel, de nem először teszi mindezt. TV + Sztárok--Uma Thurman vallott: rákényszerítették a jelenetre, súlyosan megsérülthttp://www.life.hu/sztarok/20180206-uma-thurman-vallott-rakenyszeritettek-a-jelenetre-sulyosan-megserult.htmlÉvekkel ezelőtt baleset érte a Kill Bill forgatásán Uma Thurmant, aki az esetről készült felvételt most a közösségi oldalára is feltöltötte. Kiderült, annak idején ő ellenkezett, de a rendező, Quentin Tarantino ragaszkodott hozzá, hogy ő üljön az autóba és ne a kaszkadőr. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.