Személyiedzők, figyelnek egymásra és az étkezésre, szebbek mint valaha

párkapcsolat szerelem életmód évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wendy Joseph (29) és Dan Hennessey (30) 10 éve alkotnak egy párt. Évfordulójukra közös képeket posztoltak magukról, amin láthatjuk, a 10 év alatt nemhogy nem öregedtek, de jobban néznek ki, mint valaha. A titkukat is megosztják.

Utazáskor, tengerparton és edzés közben is készítenek közös képeket, a turpisság azonban az, hogy 10. évfordulójuk alkalmából megosztott a páros egy olyan fotót, mely akkor készült, amikor még csak randevúztak egymással. Mindenki azt várta volna, hogy hamvas tiniket lát a képen, ami igaz is, de arra senki nem számított, hogy a friss fotókon fittebbnek és fiatalabbnak tűnnek majd mind valaha, vagy mint hasonló korú társaik.

Mindketten személyiedzők, és nemcsak az étkezésükre és az egészségükre figyelnek, hanem egymásra is – írja avt.co. Mi több: Wendy már nem egyenesíti a haját, Dan pedig nem borotválkozik. Ez lehet a titka hibátlan testüknek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.