Heti trendjelentés: Kim Kardashian biciklisnadrágja és egy kivillanó szeméremdomb is sokkolt

street style kim kardashian vörös szőnyeg Halsey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyegen egy kivillanó bugyi sokkolt, az utcákon pedig a hipszter sztárok keltettek feltűnést ezen a héten. Na és persze itt van Kim Kardashian is, aki biciklisnadrágban és üvegcipellőben indult sétálgatni.  

A fehér árnyalatai

A szabadság ötven árnyalatának párizsi premierjén nemcsak a főszereplő, Dakota Johnson jelent meg talpig fehérben, hanem Rita Ora is, aki választásával el is lopta a show-t a színésznő elől.

Dakota Johnson és Rita Ora Forrás: AFP

A piros árnyalatai

Monica Bellucci megmutatta, hogy 50 felett is érdemes színeket hordani, Debbie Harry pedig bizonyította, hogy 70 felett sem kell szürkének lenni.

Monica Bellucci és Debbie Harry Forrás: Northfoto, Getty Images

A hét villantása

A New York-i amFAR-gálán a lépten-nyomon villantó Halsey újfent többet mutatott magából, mint kellett volna. Ezúttal a közel csipőjéig felsliccelt ruhájában villantott hatalmasat. Lehet, hogy idén újra a puncivillantás fog hódítani a vörös szőnyegen?

Halsey Forrás: Getty Images, Northfoto

Hipszter sztárok

Katie Holmesnak igencsak jól állt ez a hipszteres beütésű szerelés, amire a mom jeans, a kalap és a vászontáska erősített rá. Michelle Williams szintén mom jeansben, ráadásul kopott cipőben, hipszter sálban és szemüvegben hozta még erősebben ezt a stílust.

Katie Holmes és Michelle Williams Forrás: Northfoto

Biciklisnadrág üvegcipellővel

Kim Kardashian Kanye West által diktált stílusa néha igencsak érdekes fordulatokat vesz. Most például a már megszokott szürke melegítőpulcsihoz biciklisnadrágot vett fel Kim, amihez igencsak furcsán mutatott a hosszú szabású bőrkabát és az üvegcipellő.

Kim Kardashian Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.