Plus size modellekkel pózolt David Hasselhoff lánya Hayley Hasselhoff

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Isabel Infantes -
modell plus size modell David Hasselhoff plus size Hayley Hasselhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csipkés fehérneműben pózolt plus size modellek gyűrűjében David Husselhoff lánya, Hayley Hasselhoff. Arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy teltebb idomokkal is el kell fogadni a nőknek saját testüket. 

A 25 éves színésznő, Hayley Hasslehoff, David Hasselhoff lánya plus size modellek gyűrűjében vonult London utcáin a divathét ideje alatt - írja a Mirror. Arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy a nőknek nagyobb elfogadással kell saját testük felé fordulniuk.

Az elfogadásra buzdít Hayley Husselhoff Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Isabel Infantes

Hayley egy fekete csipkés bodyban és köntösben vonult a teltidomú hölgyek gyűrűjében. A fekete szettjéhez csodásan illett vakítóan szőke haja, melyet loknisra formáztak. A Mirrornak arról is beszélt, mennyire fontos, hogy a nők jól érezzék magukat a saját testükben, és meg merjék mutatni azt. "Szeretned kell azt, aki ma vagy, hogy tudd, mi szeretnél lenni holnap" - mondta a Mirrornak Hayley Hasselhoff.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.