Katalin hercegnő nem vehetett fel feketét a BAFTA-gálán: sötétzöld ruhában jelent meg

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
BAFTA 2018 Katalin hercegnő ruha zöld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Vilmos herceg részt vettek a BAFTA-gálán, ám a várandós hercegnő nem a dress code szerint öltözött, de jó oka volt rá.

Katalin és Vilmos a BAFTA-gálán tették tiszteletüket, de Katalin nem a dress code szerint öltözött fel. A díjátadó szervezői ugyanis azt kérték a résztvevőktől, hogy mindannyian fekete öltözetben érkezzenek, ezzel fejezve ki együttérzésüket és támogatásukat a szexuális zaklatás áldozatai és a metoo kampány felé. Katalin azonban sötétzöld ruhában jelent meg...

Katalin nem vehetett fel feketét Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Hiába szeretné ugyanis maga is támogatni a mozgalmat, a királyi etikett szerint nem foglalhat állást politikai kérdésekben, ezért a fekete öltözet helyett mást kellett választania. A sötétzöld ruhájához azért fekete táskát, fekete övet és fekete cipőt húzott - írja a Daily Mail.

Így néztek ki a sztárok a BAFTA-gálán

A Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit! Kattints ide a sztárok öltözékeiért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.