Már mellét is megnagyobbíttatta az a 18 éves lány, aki Barbie babává szeretne változni

Forrás: NORTHFOTO/Petr Shelomovskiy/Petr Shelomovskiy -
plasztika Barbie plasztikai sebészet átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havi 1500 dollárt költ magára, és már 16 évesen elkezdte megváltoztatni a külsejét a 18 éves Gabriela Jirackova azért, hogy egy Barbie babára hasonlítson.

A cseh származású Gabriela Jirackova mindössze 18 éves, 30 darab Barbie babája van, és leghőbb vágya, hogy az imádott játékra hasonlítson. Ennek érdekében havonta 1500 dollárt költ külsejére, sőt már 16 évesen elkezdte megváltoztatni azt.

A 18 éves lány további műtéteket tervez Forrás: NORTHFOTO/Petr Shelomovskiy/Petr Shelomovskiy

A lány hol szőkére, hol pedig rózsaszínre festi hosszú haját, hatalmas műszempillákat és erős sminket visel. Már a plasztikai sebész kését is közel engedte magához, hiszen egy 4500 dolláros műtét segítségével C kosaras mellét G-sre cserélte.

Hosszútávó tervei között szerepel még több kozmatikai beavatkozás, amely többek között az ajkára és a melleire is kiterjed.

Marissa és Tara talán a világ legszexibb katonanői, közösségi oldalukat több ezren követikhttp://www.life.hu/trend/20180220-marissa-es-tara-talan-a-vilaglegszexibb-katonanoi-kozossegi-oldalukat-tobb-ezren-kovetik.htmlUniformisban is gyönyörű Marissa Rae Lees és Tara L, akik talán a világ legszexibb katonanői. Közösségi oldalukat már több 10 ezren követik, az elismerő hozzászólások pedig gombamód szaporodnak fotóik alatt. Trend--Kourtney Kardashian villantott: lecsúszott róla a ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180219-kourtney-kardashian-villantott-lecsuszott-rola-a-ruhaja.htmlKínos helyzetbe került Kourtney Kardashian: testvérével, Kendall Jennerrel indultak egy étterembe, amikor lecsúszott róla ruhájának felső része. Trend--Stílusevolúció a kezdetektől: így lett stílusikon a ma 30 éves Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180219-a-30-eves-rihanna-stilusevolucioja.htmlA barbadosi származású énekesnő ma ünnepli 30. születésnapját. Debütáló albuma 2005 augusztusában jelent meg, azóta pedig minden lépéséről fotók százai készülnek. Valószínűleg mindenki fejében megmaradt egy-egy álomszép, vagy éppen provokatív ruha, amit a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával viselt a sztár, aki az évek alatt igazi stílusikonná nőtte ki magát. Következzenek az elmúlt 13 év legemlékezetesebb vörös szőnyeges outfitjei! TrendOrigoHorváth Éva smink nélküli fotóját kritizálta egy kommentelőhttp://www.life.hu/trend/20180219-horvath-eva-smink-nelkuli-fotojat-kritizalta-az-egyik-kommentelo.htmlHorváth Éva smink nélkül mutatta meg magát kisfiával, rögtön kapott is negatív kommentet: "Smink nélkül nagyon csúnya" - írta egy hozzászóló. TrendOrigoMalibuban szexizik Gelencsér Tímea - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180219-malibuban-szexizik-gelencser-timea-foto.htmlGelencsér Tímea Amerikában szexizik, kihasználva a nap meleg sugarait, bikinire vetkőzött a malibui strandon. TrendFotó: Mudra László - OrigoKatalin hercegnő nem vehetett fel feketét a BAFTA-gálán: sötétzöld ruhában jelent meghttp://www.life.hu/trend/20180219-katalin-hercegno-nem-vehetett-fel-feketet-a-bafta-galan.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg részt vettek a BAFTA-gálán, ám a várandós hercegnő nem a dress code szerint öltözött, de jó oka volt rá. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.