Tenki Réka gyönyörű estélyiben jelent meg a Berlinale vörös szőnyegén - Fotó

fashion week színésznő estélyi Berlinale Tenki Réka vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berlinale vörös szőnyegén jelent meg Tenki Réka, aki egy mesés estélyit választott a jeles alkalomra.

Hatalmas feltűnést keltett megjelenésével a vörös szőnyegen Tenki Réka, akit a kontinens legígéretesebb színésztehetségei közé választottak. Óriási megtiszteltetés ez, hiszen rég volt arra példa, hogy egy magyar színész is bekerüljön a legjobb 10-be. Réka erre a különleges alkalomra egy fantasztikus estélyit választott. A halványrózsaszín darab felül csipkés volt és úgy állt rajta, akár egy hercegnőn.

Tenki Réka csak úgy ragyogott Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pascal Le Segretain
Tóth Gabi megmutatta formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180222-toth-gabi-megmutatta-formas-labait-foto.htmlLábat villantott Tóth Gabi: az énekesnő egy ágyékig felsliccelt szoknyában mutatta meg, menyire csinos. Trend--Elképesztő összeget kapott a magyar exmodell, Balassa Gáborhttp://www.life.hu/trend/20180221-elkepeszto-osszeget-kapott-a-magyar-exmodell-balassa-gabor.htmlBalassa Gábor, a 90-es évek egyik kedvelt férfimodellje elárulta, egykor egymillió dollárt kapott egy reklámfilmért. TrendOrigoKourtney Kardashian villantott: lecsúszott róla a ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180219-kourtney-kardashian-villantott-lecsuszott-rola-a-ruhaja.htmlKínos helyzetbe került Kourtney Kardashian: testvérével, Kendall Jennerrel indultak egy étterembe, amikor lecsúszott róla ruhájának felső része. Trend--Malibuban szexizik Gelencsér Tímea - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180219-malibuban-szexizik-gelencser-timea-foto.htmlGelencsér Tímea Amerikában szexizik, kihasználva a nap meleg sugarait, bikinire vetkőzött a malibui strandon. TrendFotó: Mudra László - OrigoOdavannak a nők a jóképű magyar sportolóért, Liu Shaolin Sándorérthttp://www.life.hu/trend/20180218-odavannak-a-nok-a-jokepu-magyar-sportoloert-liu-shaolin-sandorert.htmlÚjabb magyar szívtipró született: már külföldön is odáig vannak a lányok a gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándorért. Trend--Nyakláncként hordja levágott ujját Torz Reynoldshttp://www.life.hu/trend/20180218-nyaklanckent-hordja-levagott-ujjat-torz-reynolds-bizarr.htmlSzórakozásból levágta a kisujját egy essexi nő, Torz Reynolds: most ékszerként hordja azt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.