Itt az év első tízmilliószoros napja

Forrás: Thinkstock -
buddhizmus ezotéria tízmilliószoros nap kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holnap lesz az év legelső tízmilliószoros napja. Nézzük mit szabad és mit nem szabad aznap csinálni!

Ebben az évben is négy tízmilliószoros nap lesz, a legelső holnap, azaz március 2-án, majd május 29-én, július 16-án és október 30-án. Szatmári Nóra blogjában azt írja, ilyenkor a nagy terveink mellett érdemes az apróságokra is koncentrálnunk. Tűzzünk ki kisebb, viszonylag könnyen megvalósítható célokat. Kívánhatunk is, de csak kicsiket érdemes.

És hogy mit nem szabad tenni ezen a napon? A buddhista tanítás szerint ilyenkor kerülni kell a rombolást, gyilkolást, a lopást, a szexuális együttlétet, a részegséget, a fényűző mulatságokat, az éneklést, a táncot, a díszes ruhát és a déli ebédet.

Jön az év első tízmilliószoros napja Forrás: Thinkstock
Félelmetes titkot árult el Dianáról egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-felelmetes-titkot-arult-el-dianarol-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlDiana egykori komornyikja, Paul Burrell elárulta, a hercegné nem sokkal tragédiája előtt autójával balesetezett. TV + Sztárok--Katalin hercegné ezzel lepi meg az édesanyját, Carole-t anyák napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-katalin-hercegne-ezzel-lepi-meg-az-edesanyjat-carolet-anyak-napjan.htmlKülönleges ajándékokra vágyik anyák napjára Katalin hercegné édesanyja, Carole, aki már egy kívánságlistát is készített gyermekeinek. TV + Sztárok--Alig marad idejük egymásra: Janza Kata és párja kapcsolatuk nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180301-alig-marad-idejuk-egymasra-janza-kata-es-parja-kapcsolatuk-nehezsegeirol-vallott.htmlJanza Katának és fiatal párjának, Pesák Ádámnak mostanában nehézségekkel kell megküzdeniük, de próbálnak minden akadályt leküzdeni. TV + SztárokOrigoEzt fogja csinálni a tévézés után Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180301-ezt-fogja-csinalni-a-tevezes-utan-varkonyi-andrea-pszichologus.htmlVárkonyi Andrea már tudja, mihez kezdene akkor, ha befejezné a tévézést: pszichológus lenne. Jelenleg épp szakdolgozatát írja. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElőször mesélt fájdalmáról: kolléganőjével csalta meg a férje Emma Thompsonthttp://www.life.hu/sztarok/20180228-eloszor-meselt-fajdalmarol-kolleganojevel-csalta-meg-a-ferje-emma-thompsont.htmlEmma Thompson elárulta, nem volt nehéz eljátszania az Igazából szerelem című film megcsalt feleségét, ugyanis vele is hasonló történt a való életben. TV + Sztárok--Horváth Éva elképesztő formában van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-horvath-eva-elkepeszto-formaban-van-foto.htmlÚgy tűnik, Horváth Éván már egy deka felesleg sincs, pedig alig 10 hónapja szült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.