Zséda ágyban készült képet posztolt magáról: fotó

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
ágy Zséda fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zséda egy tőle szokatlan fotót tett ki közösségi oldalára, amit a rajongói nem is hagytak szó nélkül. 

Nem ezt szokták meg Zsédától a rajongók, az énekesnő ugyanis általában visszafogottan öltözködik, ezúttal azonban egy vadabb oldalát is megmutatta a követőinek, és sokaknak elakadt a fotó láttán a szava. Zséda az ágyban fekve mutatta meg magát, alul semmiben. Ez a nem mindennapi fotó rögtön feltűnt az énekesnő rajongóinak, volt olyan, aki furcsállta, hogy ilyen képet tett közzé Zséda.

Zséda ágyban készült fotója nagyon tetszett a rajongóknak Fotó: Szabó Gábor/Origo

Gyönyörű, szép és vonzó vagy, nagyon tisztellek és becsüllek. Viszont - bár fantasztikus kép - nem sok ez egy kicsit?" – írta az egyik rajongója, akivel egyáltalán nem értettek egyet a többiek. „Ami szép, azt meg kell mutatni" – válaszolt a feltett kérdésre egy másik hozzászóló.

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

Zséda utoljára a bikinis fotójával tüzelte fel így a rajongóit

Zsédenyi Adrienn a rajongói legnagyobb örömére végtelen lábakat és kecses bikinialakot villatott egy vizibiciklin. Kattints a képért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.