10 kilót fogyott Danics Dóra, áttért a vegán életmódra

fogyás Danics Dóra egészség életmód vegán edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áttért a vegán életmódra és sportol Danics Dóra, aki az elmúlt évben 10 kilótól szabadult meg. 

"Tíz kilót adtam le az elmúlt évben, de nem azért, mert őrült diétába kezdtem. Öt éve nem eszem húst, és tavaly április óta vegán életmódra váltottam. Ezért ment le rólam ennyi kiló, nem azért, mert fogyókúrázom" - mondta a Borsnak Danics Dóra énekesnő.

Nemcsak a vegán életmód, a sport is fontos Danics Dórának Fotó: Vadnai Szabolcs

Nagyon szereti az állatokat, ez sarkallta az életmódváltásra, igaz, a fogyasztható ételek palettája kicsit szűkebb lett, de ezt sem bánja, élvezi a vegán életmódot. Az sem aggasztja, hogy ruhatárát le kellett cserélnie, a bókok mindenért kárpótolják. Azt is leszögezte: nemcsak az étrend, de a sport is hozzájárult ahhoz, hogy alakja megváltozzon.

Egészséges és könnyű recept: pácolt juhsajt salátávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180302-recept-pacolt-juhsajt-salataval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo5 érdekesség a női focirólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180302-erdekessegek-a-noi-magyar-focirol.html"A futball a férfiak játéka, ahhoz a nők nem érthetnek." Ismerős? A nemi sztereotípiáktól nehéz elszakadni, hiszen a labdarúgás annak ellenére, hogy az egyik legnépszerűbb sport még mindig nagyon férfiközpontú. A szemlélet azonban szép lassan változik és a női foci is egyre több rajongót szerez magának. Itt az idő hát, hogy összeszedjünk néhány érdekes tudnivalót a magyar női labdarúgásról. Ez Zsír!--Különc maratonfutók: extrém hideg, magassarkú és rinocérosz jelmezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180228-a-legfurcsabb-maratonfutok.htmlA maratonfutás önmagában is kihívás, de ha az ember még extrém körülményeket is választ, vagy éppen egy 10 kilós rinocérosz jelmezben akar futni, akkor még inkább megnehezíti a dolgát. Következzen most 6 különc és különleges maratonfutó! Ez Zsír!--Népszerű alakformáló edzéstípusok, melyek veszélyesebbek, mint gondolnádhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180227-harom-nepszeru-es-veszelyes-alakformalo-edzes-sport.htmlNe gondold, hogy most az extrém sportokról lesz szó. Az adrenalin függőségre vágyok, sajnos nem jó helyen járnak. Kíváncsi ember lévén, szeretek különböző dolgokat kipróbálni, köztük több mozgásformát, sportot is. A gumiszalagos edzésről korábban már olvashattál. Most három, kimondottan komoly veszélyeket rejtő sportot hoztam, megfűszerezve a saját tapasztalataimmal. Ez Zsír!OrigoÍgy vészeld át pozitívan a hidegbetörést http://www.life.hu/ez-zsir/20180222-igy-veszeld-at-pozitivan-a-hidegbetorest.htmlJanuár, február, itt a nyár - tartja a mondás. Azaz már csak a februárt, és ezt az utolsó nagy hideghullámot kell jó kedéllyel és pozitívan átvészelnünk, utána már az első napsugarak is könnyedén mosolyt csalnak az arcunkra. Ez Zsír!--Éheztette magát Détár Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180224-eheztette-magat-detar-eniko-szineszno.htmlVolt, amikor túlzásba vitte a fogyókúrát Détár Enikő. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.