Oscar 2018: 55 éves ruhát viselt Rita Moreno

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison -
Rita Moreno
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bölcsesség a korral jár, mondják, és ezt Rita Moreno be is bizonyította. A 86 éves színésznő, énekesnő, táncosnő csak úgy ragyogott, amikor bevonult a 90. Oscar-gála vörös szőnyegén, ugyanabban a ruhában, amit 1962-ben viselt, amikor átvehette a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat 1962-ben, a West Side Storyban nyújtott alaklításáért.

Az eredetileg magasnyakú darabot pánt nélkülire szabták, de az alja, ami egy eredeti japán kimonóból készült érintetlen maradt. Rita Moreno most is hosszú fekete kesztyűt viselt a ruhához, kiegészítette azonban egy hangsúlyos nyaklánccal, hozzá illő fülbevalóval és fekete fejpánttal.

55 éves ruhát viselt Rita Moreno az Oscar-gálán Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Választásával nagyon fontos üzenetet közvetít: felhívja a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára, és arra, hogy egy 56 éves ruha is megállja a helyét a legdivatosabb, legdrágább darabok között.

Rita Moreno és George Chakiris az Oscar-gálán 1962-ben Forrás: Getty Images/William Lovelace





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.