Aranyhaj és a nagy gubanc haj orosz hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Térdig érő haja van az orosz Olga Demidovának, de ezzel még nem érte el a célját: addig növeszti fürtjeit, míg a földet nem súrolják.

Az orosz fitneszlady mindig is hosszú hajú volt, de hat évvel ezelőtt megfogalmazódott benne a vágy, hogy minél tovább szeretné növeszteni a fürtjeit. Sikerült is neki, mára már a térdét verdesi a haja, de ő még ennél is tovább akar menni: földig érőt szeretne.

Az orosz Olga Demidova az élő Aranyhaj, csak fekete fürtökkel Forrás: NORTHFOTO

Olga Demidovát már most is Aranyhajnak nevezik Szentpéterváron, de ő addig nem lesz elégedett, amíg nem húzza maga után a haját. Természetesen nem sűrű vendég a fodrászánál, mindössze évente kétszer vágat a végéből, és az ápolására sem fordít nagyobb gondot, mint bárki más: hetente kétszer mossa a haját hétköznapi samponnal és balzsammal.

Gyönyörű az orosz Olga haja Forrás: NORTHFOTO
Bikiniben mutatta meg bájait az orosz Kim Kardashian, Anastasia Kvitkohttp://www.life.hu/trend/20180310-bikiniben-mutatta-meg-bajait-az-orosz-kim-kardashian-anastasia-kvitko.htmlAz orosz Kim Kardashianként is emlegetett Anastasia Kvitko ezúttal egy falatnyi bikiniben mutatta meg a bájait. TrendOrigoTóth Gabi testhez simuló, áttetsző bodyban pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180310-toth-gabi-testhez-simulo-attetszo-bodyban-pozol.htmlTóth Gabi hihetetlenül szexi képpel lepte meg rajongóit: egy áttetsző, testére simuló bodíban pózol. TrendOrigoKövetői előtt mosta le arcáról a sminket Demi Lovato: videóhttp://www.life.hu/trend/20180310-kovetoi-elott-mosta-le-arcarol-a-sminket-demi-lovato-video.htmlDemi Lovato nem fél többé megmutatni a nagyvilágnak smink nélküli arcát: ezúttal 66 milliós követőtábora előtt, az Instagramon mosta le magáról a festéket. Trend--Sharon Stone 60 évesen is bombaformában van! Eláruljuk szépségtitikait!http://www.life.hu/trend/20180306-a-60-eves-sharon-stone-szepsegtitkai.htmlHollywood ünnepelt színésznője, Sharon Stone ma lett 60 éves. Ennyi idősen is bombasztikusan néz ki, ami nem is csoda, hiszen tudatosan foglalkozik magával. Eláruljuk szépségtitikait! TrendOrigoSzabó Zsófi 4 hónappal szülés után testhez simuló ruhába bújt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180309-szabo-zsofi-4-honappal-szules-utan-testhez-simulo-ruhaba-bujt-foto.htmlTesthezálló ruhába bújt Szabó Zsófi, akin meg sem látszik, hogy 4 hónapja szült. TrendOrigoPin-up lányként pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20180309-pin-up-lanykent-pozol-palvin-barbi.htmlIsmét egy neves magazin fotózta Palvin Barbit, aki ezúttal pin-up lányként pózol. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.